Бомба от Сарафов и посланика на САЩ за Ружа Игнатова

Днес правителството на САЩ обявява нова наградо от 5 млн. долара за информация

Бомба от Сарафов и посланика на САЩ за Ружа Игнатова | StandartNews.com

И.ф. главният прокурор Борислав Сарафов даде официално изявление относно разследване, свързано с Ружа Игнатова, пише БЛИЦ. 

„Знаете, че срещу Ружа Игнатова има разследване в САЩ. Но и ние правим нашето разследване. Ще повдигнем задочно обвинение срещу нея, заради ръководената от нея пирамида. Преди месец посетих централата на ФБР. За съжаление има и други български граждани, които извършват престъпления и ние съвместно работим срещу тях“, каза Сарафов на извънреден брифинг.

"Днес правителството на САЩ обявява нова награда от 5 млн. долара за информация, свързана с Ружа Игнатова“, каза американският посланик Кенет Мертен.

„Игнатова се издирва за участие в една от най-машините финансови измами в света. Две седмици след като и е повдигнато обвинение през октомври 2017 г. Игнатова избягва от България до Гърция. От тогава тя се укрива”, припомни дипломатът.

Той подчерта, че преди две години - през 2022-ра тя бе добавена в списъка на ФБР с 10-те най-издирвани личности.

“САЩ цени високо партньорството с Прокуратурата на България и службите за сигурност. По-късно днес ще направим изявления с допълнителни подробности как гражданите могат да предоставят информация за Ружа Игнатова и да допринесат за нейното залавяне”, обяви още Кенет Мертен.

 

 

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
4 Коментара
ЕВВ
преди 3 дни

МНОГО ШУМ ЗА НИЩО! ИСКАМЕ ДА ВИДИМ ЗА БОЙКО БОРИСОВ И ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ ЗА КОРУПЦИЯТА.....

Откажи
ЕВВ
преди 3 дни

МНОГО ШУМ ЗА НИЩО! ИСКАМЕ ДА ВИДИМ ЗА БОЙКО БОРИСОВ И ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ ЗА КОРУПЦИЯТА...

Откажи
Йокин
преди 3 дни

Ние искаме,вие искате,нооооооооо,Те НЕ ИСКАТ!!!СЪЩО КАТО В СЛУЧАЯ,със самальоте,на Брендо.Ако се яви ружата пред пандиза,ще има гюрултия.Иначе,ПИЙТЕ,ПО ЕДНА СТУДЕНА ВОДА.ПОЛЕЗНА Е В ЖЕГИТЕ!!!

Откажи
Дойде
преди 1 ден

Краварския посланик да ни търси престъпниците тук,а те са най-заплетени в схемата.МАМА ВИ АМЕРИКАНОФАШИСТКА,ВЪН ОТ ТУК КОПЕЛЕТА ДОЛНИ!!!

Откажи