Адска нощ! Осъден полицай се барикадира в дома си

Полицията успя да го отведе след 12 часа преговори

Адска нощ! Осъден полицай се барикадира в дома си | StandartNews.com

Цяла вечер и нощ полицай от Пловдив се беше барикадирал въоръжен в дома си. Мъжът е осъден на доживотен затвор за убийството на родителите му.

Рано тази сутрин бусове на Жандармерията и СОБТ се изтеглиха от мястото. След 12 часа Венцислав Караждов е бил отведен към 5,30 ч., след като се предал доброволно, съобщи адвокатката му.

Преди това адвокатът на Караджов – Зоя Тошкова, потвърди, че той се е затворил в къщата. Вчера тя му е съобщила присъдата. Мъжът е казал на сина си да не се прибира, след това е отишъл в къщата на родителите си.

Наскоро съпругата му го е напуснала. Мъжът е заявил, че е невинен и че няма какво да губи, както и че няма да влезе невинен в затвора. Караджов скъсал проследяващата гривна на крака си.

На 17 май 2016 г. съседка открива телата на неговите родители с 8 куршума. Той отричаше до последно да ги е убил. Вчера ВКС потвърди доживотната му присъда.

През цялото време на барикадирането на Венцислав Караждов с него разговаряха и психолози. Преговорите са били изключително тежки.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Янка
преди 5 месеца

Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:---- https://shorter.me/keto

Откажи