Изненада! Арестуваха топ модел у нас

Ще има ли повдигнати обвинения срещу него

Изненада! Арестуваха топ модел у нас | StandartNews.com

Изненадващо е арестуван известният фитнес модел и шампион по културизъм Радослав Михайлов.

Той се снима предимно полугол в профилите си в социалните мрежи, за да се перчи с мускулите си, а е бил задържан днес в столичния кв. "Бъкстон".

От пресцентъра на СДВР потвърдиха пред репортер на Lupa.bg, че той е бил задържан при акция на криминалисти на 6-о РУ.

От столичната полиция обясниха, че става дума за няколко престъпления, но всички били по стари сигнали. Така засега не е ясно защо Михайлов е бил задържан. Утре ще стане ясно дали прокуратурата ще го подведе под наказателна отговорност или Михайлов ще бъде пуснат след края на 24-часовото си задържане без обвинение.

В профила си в инстаграм Михайлов се описва като 17-кратен шампион по бодибилдинг, фитнес модел и персонален фитнес треньор. Там е следван от над 60 000 души. Рекламира и редица стоки. Той провежда и индивидуални тренировки и групови занимания в попупярната верига фитнес зали "Next Level" в София, най-вече в залата в мол "България". Именно около фитнес залата днес Радослав Михайлов е бил задържан и от полицаите.

Според източник на Lupa.bg, едно от престъпленията, по което се разследва Радослав Михайлов, е за участието в канал за търговия с анаболи, които се изнасят от страната. Има жалба и за измама от есента на 2022г.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
dianem
преди 4 часа

Иcкатe напълно нови yсещания в CEKCA? Tогава тpябва да опитате това нещо:----- https://do.my/xpro

Откажи