Адвокатът на Вълка шашна! Думите за банката

Какво каза неговият защитник

Адвокатът на Вълка шашна! Думите за банката | StandartNews.com

Адвокатът на Румен Гайтански -Вълка даде интересно обяснение за кредита и банката, както и за предаването на властите на неговия клиент.

"Истината е, че Румен Гайтански вчера сутринта се свърза с разследващите инспектори от Комисията за ПК и се уговори със съответния разследващ инспектор в комисията да се яви вчера следобед в 14.30. \

Заедно с колегата Красимир Донков, отидоха в комисията и бяха върнати от входа с уговорката да се явят днес в 15.00 часа. Това всичко е описано, има съответните телефонни разговори и днес заедно с колегата Донков Румен Гайтански се е явил в Комсията за ПК, за да се извършат следствени действия предявяване на постановление за привличане в качеството на обвиняем с дата вчера", заяви адвокатът на Румен Гайтански-Вълка Констатин Симеонов за "По света и у нас".

"Абсолютно не може да се разбере такова обвинение, защото той няма как да подбуди главния изпълнителен директор да извърши такова присвояване", беше категоричен адвокатът на Вълка.

"Ма, това не е проблем на Румен Гайтански - това е проблем на банката", заяви адвокатът на Вълка.

"Аз ако отида в банката и поискам кредит, докато не представя обезпечение, няма да ми дадат нищо ,нали така".

"Кой решава въпросът дали да бъде отпуснат кредит? Румен Гайтански ли? Той няма нищо общо с ББР. Това го решава банката и понеже експозицията е голяма - подписите за отпускане са поне 5, не е само Стоян Мавродиев".

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Лупер
преди 1 месец

Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена=- https://use.my/arctik

Откажи