Коронавирусът пипна и ДесиСлава. Ето какво каза тя…

Събудих се след участие с главоболие. До вечерта загубих вкус и обоняние, разказва тя

Коронавирусът пипна и ДесиСлава. Ето какво каза тя… | StandartNews.com

Коронавирусът питна още една фолк дива. След Галена и ДесиСлава се оказа с положителен тест. Звездата първоначално не обърнала внимание на симптомите и смятала, че е настинала от климатика, съобщи БЛИЦ. "В началото помислих, че е настинка. Събудих се след участие с  главоболие. До вечерта загубих вкус и обоняние. Реших, че е от климатика в колата, тъй като се качих загрята от участие. Въобще не предполагах, че е коронавирус, докато не прочетох какво е написала Галена, че всъщност има същите симптоми с изключение на това, че аз нямах температура", споделя пред агенцията изпълнителката на "След 1000 жени".

Тя веднага си направила тест, който се оказал положителен. Семейството на певицата също е тествано, но са дали отрицателни резултати. "Чувствам се добре, започвам да си връщам обонянието и вкуса, температура не съм имала въобще. Явно симптомите протичат различно при всеки човек. Въобще не вярвах, че може толкова лесно да преминеш през това", добавя певицата. В момента тя се е изолирала в апартамента си. Деси няма идея къде може да се е заразила. Предполага, че това се е случило на някое нейно участие.

Относно повторното затваряне на нощните клубове, ДесиСлава коментира: "Не знам дали съм права, но ние не можем да спрем да работим съвсем. Това затваряне от днес за утре е плашещо за хората и те затова скочиха така остро. Може би на два месеца трябва да се затваря всичко за две седмици, но да бъде планирано, за да може хората да се подготвят. Когато е планирано може да бъде по-добре. Всички ще се разболеем, но ще бъде постепенно и болниците ще имат капацитета да приемат тежките случаи.".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай