Кръвната група издава хората ангели

15% са с отрицателен Rh, това са потомците на извънземни висши същества

Кръвната група издава хората ангели | StandartNews.com

Генът А - наследство от атлантите, носят го фараоните и царете на инките
 

Единствена ли е човешката цивилизация във Вселената? Този въпрос винаги е вълнувал хората. Някои са убедени, че извънземните понякога идват на Земята, за да видят какво се случва с нас и докъде е сме стигнали в развитието си. Любители на конспирацията дори допускат, че на пръв поглед най-обикновени хора всъщност са потомци на извънземни! 

  • Ето как да определите дали сте един от тях

Въпреки индивидуалните различия, кръвта на човека е свързана с всеобщата човешка душа. В енергоинформационен смисъл всичките хора на Земята са братя и сестри. Но има едно изключение - това е кръвна група А. 

Най-напред човечеството имало една кръвна група - нулева. Нейните носители били представители на  най-ранните цивилизации - на инките и египтяните. Учени изследвали 

  • ДНК на мумиите на египетските фараони 

и стигнали до извода, че всичките имат кръвна група А. Същото открили и след като изследвали  империите на инките - генофондът на царските династии се различавал от общия генофонд на обикновените инки. Неслучайно египетските фараони и царете на инките твърдо вярвали в своя божествен произход и затова стриктно  пазели чистотата на кръвта си. 

Носителите на кръвна група А се смятали за потомци на боговете.

Според група изследователи кръвна група А е странно явление, тъй като  съществуването й  трудно се вписва в историята на човечешката еволюция.  Генетикът А. Моран, който е наш съвременник, твърди, че генът А няма нищо общо с крьоманонските прадеди на човека и е внесен отвън. Инките, ацтеките и други централноамерикански племена знаели, че прадедите им дошли от земята Атцтлан - тайнствената Платонова Атлантида.

Много съвременни изследователи смятат, че съществували четири направления в емиграцията на атлантите. 

  • Първата вълна се заселила в Гърция

втората - в Древен Египет, третата се заселила на северозападното крайбрежие на Средиземно море - в съвременните Испания, Португалия и Франция, а четвъртата - последната група, се заселила в Централна Америка. Така че генът А, който се запазил в египетските фараони и царете на инките, е по-скоро атлантическо наследство.

Засега официалната наука няма твърдо мнение за това как са се появили кръвните групи при хората. Вече споменахме, че нашите прадеди имали обща кръвна група - нулева.

Преди около 100 хиляди години паралелно с генома 0 възникнал генът А - втората кръвна група. Следващите кръвни групи възникнали  по-късно. 

Има няколко предположения за причините, които предизвикали мутацията на гена 0 - от въздействието на различни инфекции върху човешкия организъм до промяната на състава на храната (в цялата история на хомо сапиенс менюто на човека се променяло четири пъти). Една от тези теории получи достоверно потвърждение.

Така че хората с кръвна група А могат да 

  • се смятат за потомци на древните атланти

Но има и още един компонент - Rh фактора, който се определя заедно с кръвната група. За повечето от жителите на нашата планета той е положителен. Положителен е и в кръвта на маймуната. Това предполага, че хората и макаците са имали общ прародител. Но какво да кажем за тези, които са родени с отрицателен антиген?

На Земята около 15% от хората са с отрицателен Rh. При тях липсва както генът на макака, така и онези протеини, които идват с него "в комплект". 

И тук възниква въпросът - ако не маймуна, тогава кой би могъл да бъде прародител на хора с резус със знак минус?

Учените смятат, че първите хора на Земята с отрицателен Rh са се появили преди малко повече от 35 хиляди години. Известният американски изследовател Брад Стайгър изказа предположение, че те може да са потомци на извънземни организми. Това се потвърждава и от факта, че досега не е открит нито един убедителен аргумент, който да потвърждава, че отрицателният Rh фактор е със земен произход, появил се в резултат на еволюцията.

Според една теория, хората с резус-отрицателен фактор, както и атлантите, 

  • са потомци на древните астронавти

колонизирали Земята някога.

Метафизикът Рудолф Щайнер развил теорията, че в доисторическите времена човечеството било ръководено и насочвано от висши същества, които общували с определени хора, които били най-способните, най-силните и интелектуално най-гъвкави.

Извънземни са посетили нашата планета и са извършили генетични промени с телата на някои примитивни хора, правейки ги по-интелигентни. За да направят това, те използвали собствената си кръв, което довело до създаването на същества с отрицателен Rh фактор. Когато напуснали Земята, те оставили своето наследство на нея - хора от нов вид с "космически ген", които се оказали доста по-различни от останалите.

Хората с отрицателен резус фактор като правило се отличават с по-високо ниво на интелигентност, развита емпатия,

  • чувствителност и, уви, намален имунитет 

Интересно е, че повечето от тях са червенокоси и със сини очи. При много от тях се проявяват така наречените свръхчовешки способности, например телепатия и ясновидство. Често "извънземните деца" се оказват хора, надарени с ясновидски и/или лечебни способности.

В тази връзка интересно би било да припомним и легендата за връзката на земните жени с падналите ангели, от която се появил отделен клон от потомци. Между другото, това дори се споменава в Библията, но там няма нито дума за Rh факторите.

Хората с кръвна група А, с отрицателен резус-фактор, са потомци на древните Нефилими, ангелите, дошли на Земята, според Книгата "Битие".

В резултат от сексуалните връзки между тези същества и земни хора се появили 

  • онези, които били наречени полубогове 

Тези хора-хибриди били въодушевени от висши идеи; те чувствали в себе си универсалната космическа сила. Определението на Щайнер съвпада с описанието на онези, които древните юдеи наричали "нефилим" - "славни хора", или "исполини". Тези исполини според библейското предание се родили от ангелите и човешки дъщери. Те предизвикали и световния потоп. Повечето от тях изпаднали в съблазни и забравили първоначалната си мисия - да помогнат на хората да очистят генетичните си структури, да събудят в тях стремеж към духовна еволюция. За съжаление потомците на библейските исполини, наречени още "звезден посев", и досега са склонни към регрес и падение, макар че природата им е дала много повече отколкото на обикновените хора. Те са същества, които свързват Земята с други светове. 
Децата от "звездния посев" се делят на две категории: Първата категория са т. нар. Избрани: те може и да нямат отрицателен резус-фактор, тъй като в процеса на еволюцията и хаотичните връзки кръвта на древните астронавти била смесена със земни гени.

Втората категория  са хората с отрицателен резус-фактор. При тях космическият ген не е изгубен, той работи. Може известно време да не се проявява и да се активизира по-късно. 

  • Тогава настъпва озарението на тези хора 

идва ясното им разбиране за мисията им на  Земята, проявяват се паранормалните им способности, възможността им  да влязат в пряка връзка с Космоса. Много хора с отрицателен резус фактор се занимават с изследване на древните цивилизации, създадени от палеоастронавтите. В тях проговаря зовът на кръвта, спомените за техния  истински произход. При много от тях гените се оказват изкривени от безредните връзки на техните прадеди с порочни хора. 
Още Платон говорел за хора - потомци на боговете, за разреждането  на божествения ген, което в крайна сметка довело до унищожаването на Атлантида. Когато този ген се активизира, неговият притежател изпитва силен стрес: душата му претърпява фундаментална трансформация и не всеки може да издържи, особено жените - те могат да се сринат. Съзнанието, че индивидът  в този свят е чужд, пришълец, може да разруши вътрешния му свят.
Много е важно душите, които имат космическо посвещение, да станат учители, а не духовни инвалиди, които трябва да бъдат спасявани. Трябва да се отчита фактът, че резус-отрицателните хора са братя и сестри на земляните, но са свързани и с Вселената.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай