Vivacom: твоята скорост, твоите правила с първите по рода си бустери за скорост!

Абонатите на новите Unlimited планове на Vivacom могат да активират бустерите директно през мобилното приложение MyVivacom

Vivacom: твоята скорост, твоите правила с първите по рода си бустери за скорост! | StandartNews.com

Vivacom дава на потребителите пълна свобода да персонализират своите планове според собствените си нужди. Това е възможно с първите и уникални за пазара бустери за скорост (1) за новите Unlimited планове. Бустерите са 3 вида – „Двойна скорост уикенд“, „MAX скорост за ден“ и „MAX скорост за седмица“, и благодарение на тях, всички клиенти на новите Unlimited планове получават още по-бърз интернет, когато това е им най-необходимо. 

СЪЗДАЙ СВОЯ ПЕРФЕКТЕН ПЛАН С VIVACOM

С новите бустери за скорост, Vivacom прави още една важна крачка напред в развитието на своите неограничени планове. В началото на лятото Vivacom представи ново Unlimited портфолиото с двойни скорости (2) и роуминг MB в 13 държави извън ЕС. Сега клиентите имат възможността да се радват на неограничен високоскоростен интернет, но и сами да могат да го управляват скоростта в зависимост от техните моментни нужди.

КАК РАБОТЯТ НОВИТЕ БУСТЕРИ?

Абонатите на новите Unlimited планове на Vivacom могат да активират бустерите директно през мобилното приложение MyVivacom. Те могат да избират между следните опции:

Бустер „Двойна скорост уикенд“ – тази уникална за пазара опция е изцяло безплатна за абонатите на Unlimited плановете. С нея, те могат да удвоят скоростта на мобилния си интернет всеки уикенд за целия срок на договора. Например, ако са на план Unlimited 20, максималната им скорост на download през уикендите ще се увеличи от 20 Mbps на 40 Mbps, като при Unlimited 200 – от 200 Mbps на 400 Mbps.

Бустер „MAX скорост за ден“ – е за онези, които се нуждаят от максимална скорост за 24 часа. Като този пакет е достъпен само за 2 лв. с ДДС. Той автоматично се деактивира след изтичането на този период.

Бустер „MAX скорост за седмица“ – потребителите, които имат нужда от максимална скорост за цели седем дни, могат да активират този пакет за 10 лв. с ДДС. Валидността му е 168 часа, след което се деактивира автоматично.

С новите бустери потребителите могат да използват още по-високи скорости в най-голямата 5G мрежа в България (3), когато искат да работят или пък да се забавляват с по-голяма лекота. 

--------------------------------

(1) Допълнителните пакети са валидни за планове Unlimited 20 и 200. Те предоставят възможност за удвоена/максимална скорост на download в рамките на технологичните ограничения на използваната мрежа на Vivacom.

(2) Двойна макс. скорост на download за планове Unlimited 20/200 в сравнение с Unlimited 10/100.

(3) Най-голямо покритие на 5G мрежа след сравнение по публично достъпна информация към 21.05.2024 г. за покритието на операторите по брой населени места и курорти. Повече на vivacom.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Vivacom е победител в категорията „Ангажиране на служители“ в престижния конкурс Forbes HR & Employer Branding Awards

Vivacom е победител в категорията „Ангажиране на служители“ в престижния конкурс Forbes HR & Employer Branding Awards

Телекомът спечели 2 престижни награди: победител в категорията „Ангажиране на служители“ и финалист в категорията „Привличане на таланти“

Коментирай