Vivacom предлага достъпния смарт часовник Samsung Galaxy Watch FE

Той проследява повече от 100 различни тренировъчни режима

Vivacom предлага достъпния смарт часовник Samsung Galaxy Watch FE | StandartNews.com

Vivacom предлага новия достъпен смарт часовник на Samsung – Galaxy Watch FE на цена от само 12,98 лева на месец на лизинг за 24 месеца с новия план Unlimited 200. Смарт часовникът има стилен и здрав дизайн, разполага с персонални здравни показатели и много други полезни функции.

Samsung Galaxy Watch FE е с удобен размер от 40mm и има възможност за смяна на каишките за персонализиран дизайн, спрямо предпочитанията на потребителите. Смарт часовникът е със стъкло от сапфирен кристал за по-голяма устойчивост от надрасквания. Той разполага с функции за контрол и подобряване на съня, функция за наблюдение на кръвното налягане и ЕКГ и мониторинг на сърдечното състояние – известява за много високи или ниски сърдечни честоти. Също така има функцията Irregular Heart Rhythm Notification за наблюдение на сърдечни ритми.

Смарт часовникът проследява повече от 100 различни тренировъчни режима. Galaxy Watch FE предоставя информация и насоки за предотвратяване на травми и помага на потребителите да постигнат своите здравни цели. Функцията Body Composition (Състав на тялото) предоставя изчерпателни данни за тялото и физическата форма.

Galaxy Watch FE безпроблемно се свързва с устройства от серията Samsung Galaxy. Потребителите могат бързо и лесно да открият телефона си, когато не е свързан с часовника, с функцията Find My Phone и да управляват камерата на смартфона си чрез Camera Controller.

Смарт часовникът се предлага в черен, син и розов цвят, 16GB място за съхранение и 247mAh батерия с безконтактно зареждане.

Повече информация за новият смарт часовник Galaxy Watch FE от Vivacom можете да видите ТУК.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай