Представиха смартфона "с много лица" HMD Fusion

Това е най-добрият телефон с възможност за персонализиране и ремонт у дома

Представиха смартфона "с много лица" HMD Fusion | StandartNews.com

На най-голямата международна сцена за дизайн и иновации в сферата на технологиите, изложението IFA 2024, компанията HMD (Human Mobile Devices) представи най-новаторския си телефон до момента: HMD Fusion.

Още на пръв поглед устройството се откроява с индустриалния шик на дизайна си и това е само началото.

Искало ли ви се е телефонът ви да има вградена светещ ринг за селфита или да го ползвате пълноценно като конзола за видео игри? Е, сега вече това е възможно. С поредица от сменяеми аутфити (допълнителни модули за гърба на устройството), които ще се появят по-късно тази година, можете да персонализирате HMD Fusion според личния си стил или според функционалността, от която се нуждаете. Струващ 549 лв., HMD Fusion е върхът на технологичните иновации на достъпна цена.

Вярвайки, че съвместната работа насърчава творчеството, HMD ви дава повече контрол. Потребителите могат да персонализират своя телефон и да създават нови форми на ползване чрез специален комплект за разработчици на софтуер и хардуер. Независимо дали става въпрос за творчество, игри или продуктивност, най-новият смартфон на HMD се развива заедно с вас – единствената граница е във вашето въображение.

По повод премиерата на HMD Fusion, Ларс Силбербауер, главен маркетинг директор на Human Mobile Devices (HMD), заяви: „В днешно време смартфонът е нещо повече от устройство за свързване. Той е моден аксесоар, средство за изразяване на себе си и инструмент за навигация в съвременния свят. HMD Fusion е следващото поколение смартфон - за първи път приканваме хората да разгърнат толкова смело креативността си и напрактика сами да създадат устройство, съобразно нуждите си, чрез нашите смарт модули (outfits). HMD Fusion е въплъщение на всички ценности, които отстояваме в Human Mobile Devices: творчество, иновации и сътрудничество. Истински развълнувани сме да видим какво ще създадат хората.“

От трансформация към печалба

За пръв път в историята мобилният пазар отбеляза спад две поредни години във време на трудни икономически условия, но HMD се справи с тенденцията благодарение на мащабния си проект за трансформация, който позволи значително подобряване на оперативната рентабилност на годишна база през 2023 г. Успехът се дължи на свежото и енергично ръководство, острия фокус върху стратегията, гъвкавостта и по-доброто поддържане на ниски разходи.

Да живее Барса!

Европейският иноватор е и новият спонсор на друга икона на Стария континент: ФК Барселона. Известен с новаторската си игра, креативността си на терена и артистичния си талант, легендарният испански клуб е в пълна хармония с мисията на HMD, когато става въпрос за технологии. С тригодишния договор HMD става глобален партньор на Барса и официален партньор на клуба за мобилни телефони.  Партньорството има за цел да повиши осведомеността за HMD, компания, която не е навършила и десет години, но вече е най-големият производител на смартфони в Европа, включително чрез позиции за дигитална реклама на Олимпийския стадион и Spotify Camp Nou, когато бъде открит по-късно този сезон.

Партньорства с мисия

HMD осъществи поредица от изключително интересни партньорства, които отразяват мисията ѝ да се бори с предизвикателства като електронните отпадъци и дигиталната умора. Една от най-горещите премиери за марката през 2024 г. беше пускането на пазара на HMD Barbie™ Phone в сътрудничество с гиганта Mattel. Телефонът се бори с дигиталната умора, давайки възможност на потребителите да си вземат почивка от смартфона в истински Барби стил. Симпатичен и компактен флип телефон и модно решение, напомнящо за оригиналния винтидж шик свят на Барби, устройството се възползва от любовта на поколението Z към носталгията и има за цел да покаже, че дигиталната почивка може да бъде забавна (и стилна!), като ви дава повече време да живеете пълноценно в реална среда.  

Телефони, които са по-добри и за хората, и за планетата

За да се справи с влиянието на използването на смартфони и социални медии върху благосъстоянието на децата и поколението Z, HMD стартира проекта Better Phone: съвместно начинание за създаване на телефон, който ще подобри благосъстоянието на децата и ще им даде възможност за избор при използването на мобилни устройства. Телефонът се разработва в сътрудничество с родители, експерти, участници в кампании и групи за подкрепа на родители, за да се формира разбиране за настоящото предизвикателство, което е в основата на ангажимента на HMD да разбира човешките проблеми и да предлага нови и иновативни решения.

HMD показа и своята гама от оригинални устройства, включително дебютната серия смартфони HMD Pulse Family и премиум модела HMD Skyline. Human Mobile Devices навлезе за първи път на индийския пазар на смартфони с пускането на HMD Crest и HMD Crest Max, които съчетават авангардни технологии и възможности на камерата от висок клас с модерен, елегантен дизайн и лесна ремонтопригодност. Този ход бележи нова ера в мобилните технологии, като поставя на преден план креативността, устойчивостта и потребителското изживяване и подчертава ангажимента на HMD да направи технологиите по-достъпни.

Жан-Франсоа Барил, председател и главен изпълнителен директор на Human Mobile Devices, сподели: „Ние се стремим да направим света по-добър чрез иновации, които действително отговарят на човешките нужди. В HMD вярваме, че технологиите трябва да са достъпни, да повдигат духа и да са съобразени с околната среда. Нашата визия е да дадем възможност на всеки, независимо от ситуацията, в която се намира, да се свързва и да се развива, а това е само началото. С инициативи като HMD Fusion и проекта HMD Better Phone вярваме, че сътрудничеството стимулира творчеството. Връщаме силата в ръцете ви, за да можете да оформяте технологиите, които влияят на живота ви.“

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай