От Пежо шокираха автомобилния свят! Въвеждат ChatGPT във всички модели

Peugeot пренася удоволствието от шофирането и силата на знанието до нови висоти

От Пежо шокираха автомобилния свят! Въвеждат ChatGPT във всички модели | StandartNews.com

Peugeot обяви, че интегрира ChatGPT в цялата си гама автомобили. Компанията, една от първите в автомобилния сектор, която използва тази технология по време на мащабна пилотна фаза, сега прави изкуствения интелект достъпен за всички свои модели.

"Интегриран в емблематичния i-Cockpit и активиран чрез гласовия асистент "OK PEUGEOT", ChatGPT отговаря на вашите въпроси и предлага набор от иновативни услуги," заявиха от автомобилната компания.

С ChatGPT, Peugeot i-Cockpit пренася удоволствието от шофирането и силата на знанието до нови висоти. След успешната пилотна фаза, тествана от над 10 000 клиенти, идеята на Peugeot е AI да бъде достъпен за всички. ChatGPT ще бъде въведен до края на годината във всички нови модели на марката, оборудвани с гласова команда.

Изкуственият интелект ще бъде разпространен на 17 пазара на 12 различни езика в цяла Европа. Основните европейски пазари на марката вече включват Германия, Австрия, Испания, Франция, Италия, Португалия и Обединеното кралство.

ChatGPT ще бъде достъпен както за нови, така и за съществуващи клиенти с актуализация по въздуха. До края на юли ще бъде валидна и за Дания, Ирландия, Норвегия, Швеция, Швейцария, Белгия, а след това и за Люксембург, Нидерландия, Полша и Чехия. ChatGPT се предлага като част от пакета Connect Plus.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай