Лятото продължава с новите Unlimited планове от Vivacom

Вече има двойна скорост на неограничените мегабайти и за първи път роуминг мегабайти и в държави извън Европейския съюз

Лятото продължава с новите Unlimited планове от Vivacom | StandartNews.com

В края на август, когато лятото бавно започва да подава щафетата на есента, не пропускайте шанса си да се насладите на последните топли дни с един незабравим дълъг уикенд. Vivacom е тук, за да направи пътуването ви още по-специално с новите Unlimited планове, които са създадени специално за вас, за да ви дадат най-голямата добавена стойност досега. За да бъдете свободни и свързани с всичко и всички, където и да се намирате в Европа!

С новите Unlimited планове на телекома вече имате двойна скорост на неограничените мегабайти и за първи път роуминг мегабайти и в държави извън Европейския съюз. И така, независимо дали предпочитате да се насладите на живописните пейзажи в Сърбия или да се разходите из оживените улички на Турция, или да се потопите в историята на Обединеното кралство, новите планове осигурят роуминг МВ за така необходимата свобода в обуването, без да се притеснявате за допълнителни разходи.

За пътешествениците на кратки разстояния, планът Unlimited 20 предоставя 21 700 MB роуминг в ЕС и 1 000 MB извън него, като през първите три месеца можете да се възползвате от двойно количество данни – 2 000 MB роуминг извън ЕС. За да можете да следите вашите социални мрежи или пък да изпратите важен имейл.

А, ако сте от онези хора, които търсят още по-екстремни уикенд ваканции - то планът Unlimited 200 е точно за вас. С включените С 26 700 MB роуминг в ЕС и 3 000 MB извън него, които ще бъдат удвоени на 6 000 MB през първите три месеца, този план е идеален за стрийминг на любимото ви съдържание, както и бързото сваляне и качване на файлове, снимки и видеа, както и работа от разстояние.

За най-запалените пътешественици сред вас, които искат да се насладят на абсолютна свобода в мобилната свързаност, Unlimited MAX е перфектното предложение. С него получаване неограничена интернет скорост, 42 300 MB роуминг в ЕС и 6 000 MB във всички 13 страни извън ЕС (увеличени на 12 000 MB през първите три месеца). Освен това, планът ще ви осигури и HD видео съдържание, безупречно гейминг изживяване за всички геймъри, а също и безпроблемна работа – за онези, които взимат работното място със себе си.

Допълнително, плановече Unlimited 200 и Unlimited MAX ви осигуряват и още предимства – безплатен достъп до мобилното приложение EON с над 60 канала, видеотеката Arena Play и спорните пакети DiemaXtra и MAX Sport Plus. И така, вече можете да се насладите на любимите си предавания, филми и сериали или спортни събития – винаги, когато сте на път.

Независимо дали планирате кратко бягство от ежедневието или пък дълго пътешествие, новите Unlimited планове на Vivacom са тук, за да направят лятото ви по-дълго и много по-приятно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай