Жестока трагедия в Италия! Млад българин си отиде при смазващ инцидент

Произшествието се е случило на 21 септември

Жестока трагедия в Италия! Млад българин си отиде при смазващ инцидент | StandartNews.com

23-годишен български гражданин е загинал при тежък пътен инцидент „Виа Карпинетана“ на 4 км от италианския град Сени. Малко преди 2 ч. сутринта на 21 септември на мястото е станала автомобилна катастрофа, отнела живота на сънародника ни, пише БЛИЦ.

Според първоначалната информация, нашенецът, който живее в Сени, шофирал чужда „Тойота Корола“, без да има книжка, в посока Колеферо. Колата имала български номер.

Той изгубил контрол и се ударил с изключително висока скорост в стена на частен дом. Ударът бил толкова жесток, че той изхвърчал от купето през предното стъкло, съобщава cronachecittadine.it.

Ударът е бил толкова силен, че предната част на колата е напълно унищожена и дори двигателят е изпотрошен.

На мястото пристигнали карабинери и медици, но усилията им да го върнат към живота били напразни.

В инцидента не са участвали други превозни средства. Карабинерите са извършили стандартните следствени действия. Тялото е откарано в морга за аутопсия.

Според „Ла Република“ името на загиналия е Малин И. Вечерта преди инцидента той бил в ресторант с други българи. Възможно е да е употребил алкохол.

След това е тръгнал да се прибира със служебен автомобил на фирмата, в която работил.

Пътното платно в зоната на удара е право и не представлява пречки за видимостта, но не може да се изключи, че Малин може да се е ударил в бордюр на пътя и да е загубил контрол над колата.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай