Заклаха сина на шейх заради „Ролекс“

Младежът излизал от ресторант до „Харолдс“ в Лондон

Заклаха сина на шейх заради „Ролекс“ | StandartNews.com

 

Синът на един от най-богатите милиардери от Оман, който е студент в Лондон, беше наръган пред магазин „Хародс“и то заради скъпия си часовник „Ролекс. По-късно младежът починал в болница.

20-годишният Мохамед бин Абдулах ал Арайми е син на шейх, който е основател на една от най-големите империи за недвижими имоти в Близкия Изток, съобщава британският „Стандард“.

Мохамед излизал с приятел от ресторант в Найтсбридж в петък, когато бил нападнат. Опитал се да окаже съпротива на нападателите, но бил наръган с нож в гърба и паднал на земята под елхата близо до луксозния магазин.

Мохамед е най-малкият син на шейх Абдулах ал Арайми – основател на „Ал рейд Груп“, която през 2018 година откри търговски център в Мускат за 130 млн. паунда.

Семейството се смята за много близко до управляващата династия в Оман. По-голямата част от годината фамилията прекарвала в Лондон, като притежава няколко апартамента в Найтсбридж срещу Хайд Парк.

Приятелят на Мохамед е бил ранен, но вече е изписан от болницата. От лондонската полиция са категорични, че нападението е извършено с цел обир.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай