Петък,

VW и Audi с нови емблеми заради коронавируса

От: Рачо Рачев -
A
A
A

Автомобилните гиганти Volkswagen и Audi публикуваха нови версии на своите лога в социалните мрежи. По този необичаен начин световноизвестните марки решават да призоват хората да спазват разстояние помежду си по време на епидемията от коронавирус.

И двете компании вече показаха новото си лого в кратки видеоклипове.

"Останете вкъщи, поддържайте дистанцията си, бъдете здрави и се подкрепяйте във всичко", призовават от Audi. Освен това германската марка ясно демонстрира спазването на разстоянието, като временно разделечи 4-те пръстена в логото си.

"Във Volkswagen по традиция заедно преодоляваме всички кризи и се подкрепяме взаимно във всичко. Убедени сме, че заедно ще се намери нови пътища и решения за справяне с това ново предизвикателство. В момента е особено важно да спазваме правилата за поведение и хигиена с много дисциплина. Бъдете в безопасност - спазвайте социалната дистанция", се казва във видеоизявлението на компанията.

Световната здравна организация (СЗО) препоръчва да се поддържа разстояние от 1 метър. Въпреки че в повечето страни местните здравни служби говорят за разстоянието, а още по-голямо - 1,5 или дори 2 метра. На такова разстояние вирусът COVID-19 се разпространява много по-трудно чрез въздушни капчици от човек на човек. Погрижете се за себе си, за своите близки и за хората около вас! се казва в прессъобщението на Audi.

Припомняме, че поради коронавирусната епидемия, редица големи производители на автомобили временно затвориха своите заводи.

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички