Ударен от мълния пусна видео от инцидента

Училищният съветник от Южна Каролина Макнийл споделя, че се надявал да не го удари мълния, докато излязъл в силна дъждовна буря

Ударен от мълния пусна видео от инцидента | StandartNews.com

Училищният съветник от Южна Каролина Макнийл споделя, че се надявал да не го удари мълния, докато излязъл в силна дъждовна буря. Въпреки че удря земята на ръка разстояние от човека, гръмотевицата не успява да го нарани физически.

Човекът решил да премине през кампуса на Академията за технологии в Конуей, Южна Каролина, по време на силна дъждовна буря, когато гръмотевица паднала само на сантиметри от краката му, както разкриха камерите за видеонаблюдение.

Мъжът от видеото - училищният съветник Ромулус Макнийл, бил стреснат от инцидента и изпуснал чадъра си, но оцелял и е невредим, съобщава Спутник.

Макнийл споделя: „Възползвах се от затишието и си казах:„Надявам се да не ме удари мълния. Усетих шок. Случилото се беше просто лудост. Просто се опитвах да се прибера и да си взема нещо за ядене.”

Видеото със случката, което Макнийл сподели на страницата си във Facebook, е било гледано над 4500 пъти към момента на публикуването.

Видеото вижте тук

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай