Убийствена трагедия с българско участие в Испания

Млада българка и приятелят ѝ са задържани и предадени на следствените органи

Убийствена трагедия с българско участие в Испания | StandartNews.com

В Испания българка е арестувана за убийството на майка си (на снимката), съобщава вестник Las Provincias, цитиран от БЛИЦ.

19-годишна българска гражданка на име Тери е арестувана в Испания по съмнения, че заедно с приятеля си е убила майка си, Ана, а след това седмица е живяла с трупа ѝ.

Въз основа на резултатите от направената аутопсия е установено, че смъртта е настъпила през месец април, в следствие на множество прободни рани.

Вчера сутринта 19-годишната нашенка е разказала на своя приятелка, че заедно с приятеля ѝ са убили майка ѝ и държат трупа във ваната на жилището, в което са живеели на улица Мигел Ернандес в град Алкудия де Креспинс край Валенсия.

Малко след това приятелката е споделила за инцидента със свой познат, който веднага е отишъл и е разказал на полицията, уточнява worldbg.eu.

Жертвата е живяла над 20 години в града. Състоянието на трупа е попречило на специалистите да определят точната дата на смъртта. Съседите са усещали неприятна миризма, но не са предполагали, че е в резултат на разлагащо се човешко тяло.

Младата българка и приятелят ѝ са задържани и предадени на следствените органи. Единият от тях е направил самопризнания.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай