Убиха с арбалет Царя на саламите

Жена избягала през прозореца и повикала полиция

Убиха с арбалет Царя на саламите | StandartNews.com

Царят на саламите в Русия бе убит с арбалет. Историята като от филм на ужасите бе разказана от руските медии и "Ройтерс".

Двама максирани киръли влезли в сауната в дома на руския колбасен магнат Владимир Маругов, собственик на месокомбинатите "Озьорски колбаси" и "Месна империя". Нападателите завързали Маругов и жената, с която бил, започнали за искат пари. А накрая убили бизнесмена с арбалет, съобщи агенция Интерфакс. Вилата на Маругов се намира
в село Аносино в предградията на Истра, град западно от Москва, където дачи имат много руски богаташи.

Жената успяла да избяга през прозореца. Тя се обадила в полицията от дома на съседите. Но бизнесменът вече бил мъртъв, когато на място са пристигнали полицаи, уточниха от Следствения комитет на Русия. Оттам не посочват името на убития, но Рен ТВ и други руски медии го идентифицираха като Владимир Маругов.

Бившата съпруга на бизнесмена Владимир Маругов, поетесата Татяна Маругова, потвърди пред РИА Новости, че магнатът е убит.

Следственият комитет уточни, че нападателите са поискали от Маругов да предаде пари, съхранявани в дома му, като са избягали с кола. Разследващите са намерили оръжието, с което е извършено убийството - арбалет. Превозното средство, с което нападателите са избягали, също е било открито.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай