Тръмп разсмива с клип, в който пее като фермер

Президентът дере гърло заедно с актрисата Меган Мълали

Тръмп разсмива с клип, в който пее като фермер | StandartNews.com

Доналд Тръмп отново развесели света. Минути преди да подпише мащабен закон за селското стопанство, президентът на САЩ публикува в Twitter видео, в което е облечен като фермер и пее с цяло гърло заедно с актрисата Меган Мълали,  

Видеото е от церемонията по връчването на наградите „Еми” през 2006 г., а песента е от телевизионния сериал „Зелени пространства" („Green Acres"). В клипа нюйоркският магнат е облечен с тениска, син гащеризон и сламена шапка и държи вила за сено. Целта му е да рекламира селскостопанската реформа за 867 млрд. долара, приета от американския Конгрес. В сериала, излъчван между 1965 и 1971 г., се разказва за адвокат от Ню Йорк и неговата съпруга, които отиват да живеят във ферма, след като животът в града им доскучал.

Това не е първата подобна изява на Тръмп в Twitter. През ноември той публикува своя снимка и под нея емблематичната фраза от филма "Игра на тронове", леко променена: "Санкциите идват" („Sanctions are coming" на английски), имайки предвид възстановяването на санкциите срещу Техеран.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай