Тръмп шокира с обещание. Какво ще се случи ако спечели

Демократите се възползваха от този коментар

Тръмп шокира с обещание. Какво ще се случи ако спечели | StandartNews.com

Източник: Инстаграм/Доналд Тръмп

Доналд Тръмп отправи неочаквано обещание.

Кандидат-президентът от Републиканската партия в САЩ Доналд Тръмп заяви пред християни по време на митинг във Флорида, че ако гласуват за него през ноември, „всичко ще бъде оправено“, предаде БТА, позовавайки се на "Ройтерс".

Ако гласувате за мен, „след четири години, няма да има нужда да гласувате отново. Ще сме оправили всичко толкова добре, че няма да има нужда да гласувате“, каза Тръмп.

Не става ясно какво има предвид бившият президент в предизборната си кампания, в която опонентите му от Демократическата партия го обвиняват, че е заплаха за демокрацията, уточнява Ройтерс.

Демократите се възползваха от този коментар. Оттогава Тръмп твърди, че забележките са били шега.

Той заяви, че ще продължи с митингите на открито въпреки препоръките от Сикрет Сървис.

„Ще продължа с митингите на открито и Сикрет Сървис ще засилят своите операции“, написа Тръмп в собствената си социална мрежа „Трут соушъл“. „Те са напълно способни да го направят. На никого не може да му се позволи да спре или попречи на свободата на словото или свободата на събиране“, допълни той.

Тръмп беше ранен преди две седмици, когато 20-годишен мъж стреля по него по време на предизборен митинг в щата Пенсилвания. Вчера ФБР потвърди, че Тръмп е бил улучен от куршум в дясното си ухо.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай