Тръмп с мълниеносна реакция сред решението на Байдън

Направи изявление по телефона пред Си Ен Ен

Тръмп с мълниеносна реакция сред решението на Байдън | StandartNews.com

Източник: Инстаграм/Доналд Тръмп

Мълниеносна реакция на Доналд Тръмп след решението на Джо Байдън да се откаже от президентската надпревара в САЩ. В телефонен разговор със Си Ен Ен минути след като президентът Джо Байдън обяви оттеглянето си, кандидатът на републиканците Доналд Тръмп описа Байдън като „най-лошия президент в историята на нашата страна“.

В социалните мрежи излезе негово изявление на  но не е ясно къде го е публикувал, защото профилът му в X не е активен към момента. 

Не е ясно дали е бил хакнат или пренатоварен. 

"Изкривеният Джо Байдън не беше годен да се кандидатира за президент и със сигурност не е годен да служи - и никога не е бил! Той постигна позицията на президент само с лъжи, фалшиви новини и без да напуска мазето си. 

Всички около него, включително неговият доктор и медиите, знаеха, че той не е способен да бъде президент и той не беше - и сега, вижте какво направи той на страната ни, с милиони хора, които преминават границата ни, напълно непроверени, много от затвори, психиатрични заведения и рекорден брой терористи. 

Ще страдаме много заради неговото президентство, но много бързо ще поправим щетите, които той нанесе. НАПРАВЕТЕ АМЕРИКА ВЕЛИКА ОТНОВО!"

ВИЖ ОЩЕ: Официално! Байдън хвърли кърпата (ОБНОВЕНА)

Въпреки че не е ясно кой ще бъде кандидатът на демократите, Тръмп каза, че смята, че вицепрезидентът Камала Харис ще бъде по-лесна за победа, отколкото би бил Байдън.

ВИЖ ОЩЕ: Коя е Камала Харис? Любопитни факти

Кампанията на Тръмп незабавно започна да набира средства от изявлението на Байдън, изпращайки съобщение до поддръжниците на републиканската партия, в което се казва, че „Оттеглянето от надпреварата на Байдън е пълен позор“, предаде АП.

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай