Тръмп и Ердоган скочиха на Париж! Голяма закана

Какво обяви кандидатът за президент на САЩ

Тръмп и Ердоган скочиха на Париж! Голяма закана | StandartNews.com

Двама от най-влиятелните политици в света Доналд Тръмп и Реджеп Ердоган заеха категорична единодушна позиция по големия скандал, който вече няколко дни тресе и разделя обществеността. 45-ият президент на САЩ и настоящ кандидат за предстоящите избори през есента и държавният глава на Турция разкритикуваха церемонията по откриването на Олимпийските игри в Париж.

Те използваха тежки думи за сцената, при която трима известни френски травестити бяха част от група хора, които се наредиха зад дълга маса и направиха скандална пародия на картината „Тайната вечеря“ на Леонардо да Винчи.

„Аз съм много либерален и отворен човек, но за мен това беше истински позор. Наистина ужасно! След четири години за Олимпийските игри в Лос Анджелис ще направим много интересни неща, но нищо подобно на представянето на „Тайната вечеря“ няма да се случи“, обеща Тръмп.

Турският президент Реджеп Ердоган обяви пародията с известната картина като неморално действие срещу всички християни и обеща да се обади на папа Франциск, за да обсъдят скандала.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай