Страшна драма в Италия! Две германки загинаха на място

Шестима други са ранени при жестокия инцидент

Страшна драма в Италия! Две германки загинаха на място | StandartNews.com

Източник: Ла Национе

Автомобил, движещ се с висока скорост, е прегазил няколко души в италианската област Тоскана, като на място са загинали две млади германки, съобщиха местните власти, цитирани от ДПА.

Кметът Марчело Пиеручи заяви, че автомобил, движещ се с "безумна скорост“ в Камайоре, на около 80 км западно от Флоренция, първо е прегазил две германски туристки "на около 20 години“, след което е блъснал още шест души и накрая се е забил в паркиран автомобил.

Двете германки загинаха, а един от другите шестима блъснати е в тежко състояние, каза Пиеручи. Управлявалата колата жена е била арестувана.

Италианската информационна агенция AНСА съобщи, че двете германски гражданки, които според нея са родени през 2005 и 2006 г., са починали на място. Агенцията говори за общо седем блъснати хора, като се позовава на полицията в Лука. Първоначално полицията не потвърди информацията пред ДПА.

АНСА съобщи, че всички блъснати хора са били откарани в болница, а шофьорът, 44-годишна жена, е бил подложен на токсикологични прегледи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай