Стана ясна причината за смъртта на Лиъм Пейн

В хотелската стая на певеца са открити и психоактивни вещества

Стана ясна причината за смъртта на Лиъм Пейн | StandartNews.com

Разкриха причината за смъртта на Лиъм Пейн. 

Певецът от момчешката банда “One Direction” e употребил коктейл от различни наркотични вещества преди трагичния инцидент, който отне живота му миналата седмица.

Частични резултати от аутопсията показват, че изпълнителят е употребил смес известна като “розов кокаин”. Това е комбинация между наркотичните вещества метамфетамин, кетамин и екстази. В хотелската стая на певеца са открити и психоактивни вещества. Снимка, разпространена от полицията в Буенос Айрес в сряда, показа маса в хотелската стая на Пейн с разпръснати по нея предмети, включително неидентифициран бял прах, намачкан станиол и запалка. Резултатите от аутопсията сочат още, че певецът е бил сам и нараняванията му са в съответствие с падането. При инцидента Пейн е претърпял множество травми, несъвместими с живота.

Според прокуратурата е възможно Пейн да се е хвърлил от балкона на хотелската си стая в състояние на "полу или пълна загуба на съзнание".

Окончателни данни от аутопсията не се очаква да бъдат оповестени до няколко седмици. Лиъм Пейн загуби живота си миналата седмица при инцидент в Аржентина. Музикантът падна от терасата на стаята си в хотел в Буенос Айрес. Първоначалните предположения бяха, че причината за смъртта е прекомерна употреба на алкохол.

Неведнъж изпълнителят е споделял публично за проблемите си с алкохола и депресивните си състояния. Хиляди фенове по цял свят отдадоха почит на певеца. Свещи и плакати със снимки бяха поставени на ключови места в редица градове.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай