Срещата Путин - Байдън в женевска вила?

Швейцария се готви да осигури на двамата лидери място за разговор на 4 очи

Срещата Путин - Байдън в женевска вила? | StandartNews.com

Къде ще се срещнат руският президент Владимир Путин и американският му колега Джо Байдън на 16 юни?

Швейцарските медии вече излязоха с предположение за срещата в Женева.

Двамата лидери могат да разговарят на четири очи във вила La Grange или в хотел Résidence Parc des Eaux Vives. Това съобщава изданието NZZ am Sonntag, пише Лента ру.

Отбелязва се, че има фактори, определящи срещата на това ниво, които са най-съвместими с швейцарска вила с изглед към езерото.

Според фотографа на изданието преди това в друга швейцарска вила La Grange са били забелязвани униформени, които са разгледали сградата. Също така се съобщава, че в парка, в който се намират вилата и хотелът, е имало много охранители в продължение на няколко дни. Друга вероятна среща на президентите е хотелът Résidence Parc des Eaux Vives, който се намира в същия парк като вилата.

По-рано говорителят на Кремъл Дмитрий Песков съобщи , че няма фиксиран дневен ред за преговорите между Владимир Путин и Джо Байдън. Освен това страните се договориха за разговор тет-а-тет.

Срещата между президентите на Русия и САЩ ще се състои на 16 юни в Женева. По-рано Белият дом съобщи, че една от темите, избрани от Байдън за разговор с Путин, ще бъде киберсигурността.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай