Реакцията на Байдън сред стрелбата! Нарече Тръмп Доналд

Моля се за него и семейството му, каза президентът

Реакцията на Байдън сред стрелбата! Нарече Тръмп Доналд | StandartNews.com

Президентът на САЩ Джо Байдън заяви, че е бил информиран за стрелбата срещу Доналд Тръмп на митинг в щата Пенсилвания, предаде "Ройтерс". Байдън посочи в изявление, че е "благодарен да чуе, че той е в безопасност и е добре“.

„Моля се за него и семейството му и за всички, които са били на митинга, докато очакваме по-нататъшна информация", посочи президентът на САЩ.

Байдън каза, че се надява да разговаря с Доналд Тръмп по-късно, като добави, че е бил подробно информиран за случилото се. "Опитах се да се свържа с Доналд. Той е с лекарите си", каза президентът, цитиран от Би Би Си.

Той добави: "Джил и аз сме благодарни на Сикрет сървис за това, че го отведоха на безопасно място. Няма място за подобен вид насилие в Америка. Трябва да се обединим като нация, за да го осъдим".

Байдън не пожела да коментира дали става въпрос за опит за убийство, преди да се запознае с всички факти по случая.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
111
преди 1 месец

Как не го е срам тоя гробар не..дъгав да изказва съчувствие на Тръмп, като вероятно това е негова поръчка, ето това е евроатлантизма в целия му блясък, ако Русия е агресор, което е така в интерес на истината, то Америка няма равна в света по агресия.....

Откажи