Първа примамка от Гърция за лятото

Дава се една нощувка гратис

Първа примамка от Гърция за лятото | StandartNews.com

Гръцки хотелиери вече започнаха офанзива за привличане на туристи за летния сезон. Най -примамливата оферта е при резервация на три нощувки, да получим четвърта напълно безплатно. Същият бонус ни очаква и ако си резервираме 5 вечери в апартамент.

В социалните мрежи изобилстват и други оферти за почивки в южната ни съседка, с които хотелиерите в страната се опитват да възстановяват поне част от приходите си, намалели с 80 на сто заради пандемията.

Сред примамливите предложения е престой в луксозен апартамент в Аспровалта – едва на 120 км от България. Мястото е с капацитет шест души, като за тях е осигурен и безплатен паркинг, съобщава Монитор.

Четири нощувки в хотел в Санторини пък ще ни излязат 495 лв. на човек. Автобусната екскурзия е планирана в периода 20 – 26 юли като освен престоя и закуската, в нея влизат още фериботните такси.

Организаторите са помислили и за допълнителните разходи покрай задължителния PCR тест. Те гарантират, че напълно ще поемат цената му, като ще попълнят онлайн и декларацията с QR код, необходима на всеки чуждестранен турист при влизане в страната

В Гърция планират да приемат летовници от близо и далеч само срещу отрицателен PCR тест. Така задължителната до момента 7-дневна карантина ще отпадне за всички желаещи да плажуват по бреговете на Егейско море.

В ”плана за безопасно пътуване” на страната влизат и ваксините срещу COVID-19. Именно започналата имунизация срещу вируса в Гърция и държавите, чиито граждани най-често я избират за своята лятна почивка, връща надеждите за осъществяването на добър летен туристически сезон.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай