Проф. Мермерски: Тръмп не е легнал в болница

Просто са взети превантивни мерки на най-високо ниво

Проф. Мермерски: Тръмп не е легнал в болница | StandartNews.com

"Доналд Тръмп не е легнал в болница. Според информацията, която имам от протокола на Белия дом от снощи (б. р. петък вечер), когато замина за болницата „Уолтър Рийд“ в Бетезда, Мериленд, президентът е продължил да работи до късно вечерта.

Преместването му в болнична обстановка не е нищо повече от взимане на най-високо ниво превантивни мерки, все пак той е президентът на най-силната държава в света.

Аз лично имах удоволствието да го видя как излетя с президентския хеликоптер “Marine 1“ без всякаква асистенция, козирува пред посрещащия го екипаж. Човек с опасност за здравето нямаше да го оставят сам без придружител да се качва.

За широката аудитория ще е интересно да знае, че там, където ще прекара следващите няколко дни Доналд Тръмп има специален президентски кабинет, подобен на този в самолета „Air Force 1“, екипиран с всички възможни ресурси, средства и комуникационни системи, позволяващи на 100 процента да изпълнява задълженията си като лидер на САЩ."

Това каза проф. Йонко Мермерски пред   който ще е преводач  на срещата на Красимир Каракачанов и американския му колега Марк Еспър в Пентагона 

Ппрезидентът направи 4-минутно обръщение към хората, които го подкрепят и, които му желаят бързо оздравяване. В него той посочи, че това отношение към него го вдъхновява и работи от болничния си кабинет със същото темпо, с което би работил и от Белия дом.

По думите на настоящия му личен лекар от Белия дом Шон Конли и на бившия му доктор Рони Джаксън, медикаментите, които Доналд Тръмп взима редовно, са ежедневна ниска доза аспирин, витамин Д, витамин Ц, хранителна добавка с цинк и поддържащи имунната система препарати.

Новото, което е въведено от вчера, според неговите, лекари е ремдесивир и редженерон, коктейл от най-просто казано антитела. Това е новото. 

До известна степен тази лоша новина поне разби мита на злонамерените медии, които постоянно се опитват да прокарат идеята, че бракът на Мелания и Доналд Тръмп е едва ли не фиктивен и те не живеят заедно. Самият факт, който и “вещицата ковидия 19” току що потвърди, е че те прекарват изключително много време заедно, въпреки че техните графици на ангажиментите са доста различни.", каза още проф. Мермерски.

Засега няма проучване, което да даде някакъв вид тенденция или индикация как тази новина за разболяването на Тръмп ще повлияе върху изборите.. Като цяло това събитие дава обаче малко муниции на демократите, като изкарва на преден план тематиката, свързана с коронавируса и им дава възможност да хулят по Тръмп и по това какви мерки е взел, коментира още Мермерски..

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай