Поне 9 убити при стрелбата в бар в Дейтън /ДОПЪЛНЕНА/

Стрелецът, който гърмял с полуавтоматична пушка, е убит

Поне 9 убити при стрелбата в бар в Дейтън /ДОПЪЛНЕНА/ | StandartNews.com

Поне 9 души са убити, а 24 са ранени, след като мъж е открил  стрелба в бар в Дейтън, щата Охайо в САЩ,  Според очевидци стрелецът е бил въоръжен с полуавтоматична пушка AR15. Чули са се между 40 и 50 изстрели Кадри и изображения от местопроизшествието се появиха в социалните мрежи. На тях те се виждат линейки и полицейски коли.

Множество репортажи в социалните медии казват, че стрелбата е станала в бар, наречен Нед Пепърс в град Дейтън. Нападателят е ликвидиран от полицията.

"Имахме служители в непосредствена близост, когато започна стрелбата и успяхме да реагираме и да сложим край на това бързо", написаха в Туитър от полицейското управление в Дейтън. Властите са апелирали за свидетелски показания, предаде Би Би Си.

Районът на инцидента е близо до центъра на Дейтън и предлага множество развлечения, включително барове, ресторанти и театри. 

От болница в района на Дейтън съобщават, че са приели 16 души след стрелбата. Засега не са в състояние да уточнят степента на нараняванията им нито пола и възрастта им.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай