Напрежение. Последно руско предупреждение към Запада

Руската федерация започна вторият етап на ученията на нестратегическите ядрени сили

Напрежение. Последно руско предупреждение към Запада | StandartNews.com

Вторият етап от ученията на руските тактически ядрени сили може да е "последното руско предупреждение към Запада", докато продължава да ескалира напрежението.

Това заяви пред ТАСС ръководителят на Бюро за военно-политически анализи в Русия Александър Михайлов.

Днес Министерството на отбраната на Русия публикува кадри с предислоциране на тактически ядрени оръжия, включително бомбардировачи Ту-22М и изтребители МиГ-31.

Според Михайлов следващата крачка може да е демонстриране на учебни ядрени удари.

Той поясни, че обикновено руското военно министерство не разкрива общия план и етапите на учения, а показва само кадри с използването на оръжията, предава "Вести".

„В съответствие с решението на президента на Руската федерация започна вторият етап на ученията на нестратегическите ядрени сили”, обявиха днес от министерството на отбраната на Русия.

В хода на ученията ще бъде отработена съвместна подготовка на въоръжените сили на Русия и Беларус „в боево използване на нестратегическо ядрено оръжие, с цел безусловно осигуряване на суверенитета и териториалната цялост на съюзната държава”.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
64 Коментара
Бонго Бонго
преди 3 месеца

Той бил предупредил. Те също са ядрени сили и те могат да предупредят.

Откажи
Валя
преди 3 месеца

😂, да де, ама след тяхните предупреждения, следва РЕВЪТ НА ГЛУХИТЕ 🤷

Откажи
Мери
преди 3 месеца

ОЩЕ ЛИ НЕ РАЗБРАХТЕ ЧЕ ВОЙНА ЩЕ ИМА НЕИЗБЕЖНА ЗАЩОТО ДЪРЖАВИТЕ СА БЕЗУМНИ УРСУЛА ГО КАЗА ДА СЕ ГОТВИМ ЗА ВОЙНА И БЕШЕ УКАНА И ОСВИРКАНА В ПЛОВДИВ С ВУВУЗЕЛИ ,ЗЕЛЕНИЯ Е ПРОДАЛ ЗЕМИ НА АМЕРИКА ,ВИНОВЕН Е ЗЕЛЕНИЯ ЗА ВОЙНАТА ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ НО ПО ТЕЛЕВИЗИЯ НЕ ДАВАТ ЕВРОПА Е ОГЛУПЯЛА ПОЧНА СЕ ОТ МЕРКЕЛИЦА ,УРСУЛИЦА ,СТОЛТЕНБЕРГ И ДР.ГЛУПАЦИ КАТО НАШИЯ БОКО ДЕТО ЩЕ ВИ ПРАТИ НА ФРОНТА С НАШИТЕ ПАРИ НА УКРИТЕ ЩЕ ДАВАМЕ ДО ЖИВОТ НО 2940Г ЗАПОЧВА ВОЙНАТА 500000 КИТАЙЦИ ЩЕ НАПАДНАТ ЕВРОПА И АКО ЗНАЕТЕ КАКВО ЩЕ СТАНЕ СЕГА КОСИТЕ ВИ ЩЕ ПОБЕЛЕЯТ АЗ НЯМА ДА СЪМ ЖИВА ЗАЩОТО СЕГА СЪМ НА ВЪЗРАСТ НЕ ВИ СЕ ВЯРВА НО ЩЕ ВИДИТЕ И ЗА ТЕЗИ ВОЙНИ НЕ ВИ СЕ ВЯРВАШЕ НО ИМА ТОВА Е ПРОЧИСТВАНЕ И ЗАПОЧВАНЕ НА НОВО САМО С 1,2 МИЛИАРДА НА ЗЕМЯТА

Откажи
Мери
преди 3 месеца

ГОРЕ СГРЕШИХ НЕ 2940Г А 2040Г ЩЕ ЗАПОЧНЕ ВОЙНАТА ТОВА ГО КАЗВА НОСТРАДАМУС ,ВАНГА,ДЪНОВ И ЖОСЕЛИНО ТРЯБВА ПРОЧИСТВАНЕ НАРОДА СТАНА ПОКВАРЕН

Откажи
Да бе да
преди 3 месеца

И така ще останат само най- покварените и най- агресивните. За такова прочистване ли говорим?

Откажи
Русанка миризликова
преди 3 месеца

Ти пък вземи прочети и се поинтересувай преди да коментираш за Роша и техния ядрен арсенал, който е номер 1 в света, не трябва да го предизвикват дядя Вова, че той не си поплюва за разлика от онова зелено наркоманче, стига са се месили Америки и разни други дядовци в техните къщи, държави, континенти и политика, че тогава ще опитат ядрения арсенал, а там руснаците нямат равни, нямат аналог!?,..Мъртвата ръка!??Чувал ли си ти за нея!?Дано не се налага, ще го ядат немит дедовия!??

Откажи
Психотерапевт
преди 3 месеца

Бонго бегай си пий хапчетата,щото лудниците не функционират

Откажи
Ккк
преди 3 месеца

Всички копейки сте абсолютно неграмотни! Няма нужда да философствате, а да се върнете в четвърти клас,незабавно!

Откажи
Веселин
преди 3 месеца

Какво знаеш ти за руското оръжие?!... И въобще за оръжия от такъв тип... Може би на много малко от читателите е известно, че повече от половината е непригодно, защото се изисква регулярна поддръжка и обновяване на някои компоненти, защото без тези процедури, след няколко години всичко става на куп старо желязо. А тези ремонти и "освежаване" не се правят което и сега води до самообстрел на фронта. Служил съм в ракетни войски, ходил съм по обмяна на опит и в Русия, и мога да те уверя, че по-голямо "дърво" от руската техника няма.

Откажи
Бате Иво
преди 3 месеца

Бе не знам дали е дърво ама като дете все слушах баща ми лека му пръст и приятели роднини да коментират съветско китайската война Някои от тях въобще не бяха случайни хора Нито дума за система Град Наскоро се заговорихме с един приятел по темата Та чичо му също ходил на обмяна на опит Не знам какви войски е бил ама е бил подполковник Та то му казал че там още трева не никне

Откажи
Бонго Бонго
преди 3 месеца

Той бил предупредил. Те също са ядрени сили и те могат да предупредят.

Откажи
Kurti
преди 3 месеца

Бонго,манго я се скрий в кочината да не ядеш бахура осран!

Откажи
Смрадливия лъжлив
преди 3 месеца

Запад не спира да провокира руснаците,боли ги фара,че Европа ще стане като трап за дни само да искат.НАТО Е ЕДНА ФАШИСТКА ГРУПИРОВКА, КОЯТО ПРОДАВА ОРЪЖИЯТА НА АМЕРИКА.НЕ ПУСКАЙТЕ ПРОВОКАТИВНИ РЕКЛАМИ С НАТО СМЕШНИ СТЕ!!!

Откажи
Kresi
преди 3 месеца

Някой може ли да каже как се спира разбойник.Ами прилага се поговорката:на зло куче много голям зъл прът

Откажи
Смрадливия лъжлив
преди 3 месеца

руснак не спира да провокира запада, боли ги фара, че Русия ще стане трап за часове само да искат.

Откажи
Петров
преди 3 месеца

Би трябвало да се знае че западните държави не стоят със скръстени ръце.Путин трябва да знае че ядрения чадър вече е разположен и че победител в ядрен конфликт няма.

Откажи
Валя
преди 3 месеца

"Кучето се беше свястно, но нарекоха го бясно... и видя се то натясно и си стана бясно !" Р.Ралин Мисленето не боли, пробвай !🤷😂👌

Откажи
Tereza
преди 3 месеца

И ние с тях,иначе къде сме ние ,с кого сме ние.Няма да се наложи да копаем трапове.Ставаме на прах и ветъра ще ни издуха в друго измерение.

Откажи
Vladimir Ivanov
преди 3 месеца

Тъпак

Откажи
Веселин
преди 3 месеца

По-смешен от теб в момента няма! Отдават го на невежеството, което е присъщо за съжаление на много от българите, които се бият в гърците и твърдят, че са всезнаещи. В личен разговор мога да ти докажа много лесно думите си, но мисля, че няма смисъл...

Откажи
predator
преди 3 месеца

Мисля че и Байдрън добре го знае обаче продължават да опитатват.то е ясно че при ядрен конфликт никой няма да остане.трябва мирна сделка с асни клаузи.нато до къде може да се разтяга щото руснаците показаха че вече са в Куба и Венецуела.

Откажи
Виктор
преди 3 месеца

Войната ще спре при 3 условия.1.нова ялта.2 .нов Бретън удсс.3 руската банка е на правителството.

Откажи
Милена
преди 3 месеца

Злия прът до нищо хубаво не води. Накрая държащият пръта бива изяден.

Откажи
Лъв
преди 3 месеца

ЗАЩО СТЕ ТО.КОЗ ПРОСТИ ,ВОЙНА ЩЕ ИМА НЕИЗБЕЖНА УРСУЛА КАЗЙ ДА СЕ ГОТВИМ И ЩЕ СТАНЕ ЗАЩОТО ЗАПВА ВОЙНА МЕЖДУ ДЪРЖАВИТЕ ,ВТОРО ЗЕЛЯНИЯ Е ПРОДАЛ ДОСТА НА БАЙДАН И КАК ДА ОТСТЪПИ ЗЕМИ ,ВИНОВНА Е АМЕРИКА ЗА ВОЙНАТА ТОЛКОЗ ВРЕМЕ СЕ ПИШЕ И БОЯН ЧУКОВ ПОЯСНИ СИВИЛОВ ОТ ДИМНА ЗАВЕСА ДЕЦАТА ЗНАЯТ А ВИЕ ГЛУПАЦИТЕ ВЯРВАТЕ НА ЗЕЛЕНИЯ НАРКОМАН ЕНО СИНА НА БАЙДАН ПРИЗНА ЗА НАРКОТИЦИ СВЪРЗАНО С УКРИ И ЗАВОДИ ТАМ УКРИТЕ СА МРЪСНО ПЛЕМЕ ,КАТО СЪРБИ И НИЕ ПРОСТИТЕ БЪЛГАРИ ДА ГЛАСУВАТ ЗА БОКО СЕГА СЕ ГОТВЕТЕ НА ФРОНТА ,ТЪПАНАРИ БЪЛГАРИ ,ПРОЧУХМЕ СЕ В ЗЯЛ СВЯТ КРАДЦА В ЛОНДОН И КЪДЕ ЛИ НЕ

Откажи
Мери
преди 3 месеца

ОЩЕ

Откажи
Иван
преди 3 месеца

Ти или си много тъп или просто тъп.

Откажи
Гумен Градев
преди 3 месеца

Ами Русия и по специално кремълската клика уверено върват към своята гибел!Путлер смята че като вдига пушилка и плаши гаргите!

Откажи
Иванов
преди 3 месеца

Тия пуяндета не стига че са виновни за войната Ами ще плашат запада вместо да се оттеглят от Украйна да не забравят че има и други ядрени сили които също могат да реагират и Беларус и Москва ще станат стъкло

Откажи
Георги
преди 3 месеца

Абе тъпан ! Кой е виновен, за войната? Украйна е жертва на НАТО и Ан Америка.

Откажи
Vladimir Ivanov
преди 3 месеца

Точно и много вярно !

Откажи
Vladimir Ivanov
преди 3 месеца

Тъпак !!

Откажи
Векелин
преди 3 месеца

Георги, когато обиждаш, показваш собственото си ниво и аз не смятам да се спускат до твоето. Имам само един въпрос.- Някога бил ли си в Украйна и в Русия? Защото ако си бил, би трябвало да си видял огромната разлика в тези два народа и тяхната култура. Украинците искат да живеят нормално, като европейци, а руснаците са едно пияно племе. Сигурно дори и в Европа още не си бил, щом си мислиш, че Русия е нещо Велико... Питам се, ако Турция нападне България, България ли ще е виновна?!... Помисли си добре...ако можеш.

Откажи
simon
преди 3 месеца

Разликата тук приятелю е че в Турция не избиват от 2014г българското население на тяхна територия. Украинците за съжаление сами доведоха до сегашния развой на събитията, а запада ги използва за пушечно месо. По нашему: с чужда пита помен прави

Откажи
Векелинеее,
преди 3 месеца

зАсили се и си шибна тъпата глАва у стената, братчед ... Мое ти светне малко у кашата, която наричаш мозък! А мое и да не мое, като те чета ... Светът за който говориш го няма ОТДАВНА Нов свет иде, байно! Само такива като тебе с глави у г.азо гу невидат!Аре бегай се УграмУтявай!

Откажи
Мариана
преди 3 месеца

Ако мечката играе при комшиите,то ще дойде и в нашият двор.Затова никога не трябва да се съгласявате на каквито и да са санкции,забрани,ако вредят.Навремето Куба, сега Сирия,Русия и незнам още ...Все едни и същи л...а..й.....от болният хегемон.Светът спи и за богатите също няма да има добър живот в бъдеще.Богатите деца нямат ли?

Откажи
Бунтата
преди 3 месеца

АБЕ СМЕШКО СМЕШЕН!!!!УСРАИНЦИТЕ БИЛИ СВЯСТНО ПЛЕМЕ!!!!ЗА НИКЪВ У.Й НЕ СТАВАТ,НИТО ЖЕНИТЕ ИМ,ЧЕ СА КУРВИ БЕСПОДОБНИ А МЪЖЕТЕ ИМ АЛЙОХОЛИЦИ ПОВЕЧЕ И ОТ ПОМЯЦИТЕ!!! БИЛ В РУСИЯ-ПАЛЯЧО!!!

Откажи
Комита
преди 3 месеца

Ти се тъпан. И се мислиш че кънтиш ама не само лумотиш защото си скъсан от копеики.

Откажи
Някой си
преди 3 месеца

Да бе не избивали ами през т.н.възродителе процес какво е било така че Русия нападнаха една суверенна държава и предизвикаха тази воина а господина ти каза истината за Русия

Откажи
До simon
преди 3 месеца

В Турция "българското население" е най-общо казано мюсюлманско. Така че защо Турция ще избива свои хора?

Откажи
Мариана
преди 3 месеца

Има огромно информационно затъмнение у нас. Телевизия и медии у нас -едно си знаят,едно си баят.Даже по-лошо-за 30години подмениха историята ни и ценностната система в младите.Бог да пази семейството,защото от там каквото остане в паметта на младите.

Откажи
Smilodon
преди 3 месеца

До До Simon Вероятно Simon е искал да каже, че България не избива турското си население от 2014 г. и затова няма защо Турция да напада България.

Откажи
До simon
преди 3 месеца

Smidolon, съгласявам се с Вас!

Откажи
Ivan
преди 3 месеца

Аз съм бил в Украйна и какво? Мога да ти кажа само едно: по крадливо и лъжливо племе от украинците няма те са по бетер и от циганите. Нашите цигани са много пъти по цивилизовани от тях

Откажи
Георги
преди 3 месеца

Ако. Мечката искаше да идва в нашия двор то щеше да го направи по времето на Соца!!! Но не го направи и то е ясно продажно племе сме( не говоря за Народа а за така наречения Елит!!! Не им трябва таралеж в гащите! И да Русия имат вина, но събитията от 2014 година (избиването на Руски,Български,Украйнаки и Други граждани) и алчността на Америка (НАТО Национална Американска Терористична Организация) принуди Русия да признаят Донецка и Лагунска република и да започнат военни действия....

Откажи
Иво
преди 3 месеца

Ти си помисли. Явно като мислиш и се напъваш те боли глава. Първа изгледай българският филм " Донбаска пролет" . След това си задай въпроса. Ако българската държава изпрати армията да стреля по турското население в България дали Турция няма да ни нападне за да ги защити?

Откажи
Vladimir Ivanov
преди 3 месеца

Западните тарикати(управници) , разбират само от хуй в гъза !

Откажи
Веселин
преди 3 месеца

А ти и от това не разбираш. От какво ли изобщо разбират ограничени като теб...

Откажи
Виктор
преди 3 месеца

Как се побликува

Откажи
Виктор
преди 3 месеца

Как се побликува

Откажи
Николай
преди 3 месеца

Много, много жалко за всички жители на планетата Земя.

Откажи
Дучо
преди 3 месеца

Путин иска да прикрие руската мизерия с войни и заплахи - 2030 година 35 000 рубли средна заплата. Т.е. 700 лв. По сегашен курс. А нашите русофили се борят да ни върнат в тази бедняшка държава, управлявана от милиардери-"патриоти"!

Откажи
лъщ5ж6ж6жсчо
преди 3 месеца

Супер промит мозък бъдещето е на брикс Арена американците с военните си бази по цял свят същите тия бази скоро ще бъдат унищожени и ще възцари мир на света

Откажи
Дучо
преди 3 месеца

Путин иска да прикрие руската мизерия с войни и заплахи - 2030 година 35 000 рубли средна заплата. Т.е. 700 лв. По сегашен курс. А нашите русофили се борят да ни върнат в тази бедняшка държава, управлявана от милиардери-"патриоти"! Никой не емигрира в Русия, дори семейството на Путин живее в Европа, но патриотичните пияндета трябва да живеят в руския концлагер, за да може да им дерат кожите и ги омайват с великоруски приказки.

Откажи
Комита
преди 3 месеца

Точно така навремето близките мечтаеха да се оженят за българин за да видят свят сега бягат като бълхи на запад а копеикин иска да ни води при тях.Що за глупост да си ходи сам в някои външен мужник и да види как го хапят мухите по газот

Откажи
Дучо
преди 3 месеца

Един белоруски писател в книгата си "Фаворитът" беше написал " Да живееш в Русия и да не те е страх - това не може!"

Откажи
Виктор
преди 3 месеца

🤣🤣🤣🤣🤣🤣кого плашат орките ? Приключили са тия нещастници

Откажи
Виктор
преди 3 месеца

🤣🤣🤣🤣

Откажи
л6экодфъч7фсэот7д
преди 3 месеца

Надявам се Путин да се съжали над България чух от някъде коментар че само с един удар може да се реши проблема на човечеството просто да се събуди вулкана Йелоустоун и американците да спра да сеят войни по света

Откажи
Дони
преди 3 месеца

И като събудиш вулкана Йелоустоун ще загине целия свят ,това ли е целта ти?

Откажи
Дърт Вейдър
преди 3 месеца

Достойна цел. Ще перифразирам Путин - за какво ни е свят със САЩ?

Откажи
Галина Ковачип
преди 3 месеца

Ако нещо си чул, но не си сигурен, по-добре не го пиши. Това са също думи на Дънов. Никой никога не може да сочи датите на глобалните събития. Така, че, можем само да гадаем. Където и каквото и да прочетеш, не е стопроцентова истина.

Откажи
Галина Ковачип
преди 3 месеца

Ако нещо си чул, но не си сигурен, по-добре не го пиши. Това са също думи на Дънов. Никой никога не може да сочи датите на глобалните събития. Така, че, можем само да гадаем. Където и каквото и да прочетеш, не е стопроцентова истина.

Откажи
Чунчо бг
преди 3 месеца

БОГ ДА ПАЗИ РУСИЯ И СЪВЕТЪТ. БЕЗ РУСИЯ НЯМА , ДА ГО ИМА СЪВЕТЪТ.

Откажи