Меган пак карък за Серина Уилямс

Херцогинята пътува от Лондон до Ню Йорк да подкрепи приятелката си на финала, тя падна от 19-годишна

Меган пак карък за Серина Уилямс | StandartNews.com

Превръща ли се Меган Маркъл в кутсуз за приятелката си Серина Уилямс, пита "Дейли Мейл“ след поредната  загуба на американската тенисистка в мач, в който е подкрепяна от трибуните от херцогинята на Съсекс. Вместо да спечели исторически 24-ти Голям шлем, Уилямс бе унизена от 19-годишната канадка Бианка Андрееску и загуби в два сета 3-6, 5-7.

Меган бе седнала до съпруга на Серина Алексис Оханян и други членове на семейството й. Тя бе настояла да присъства на финала на ст. "Артър Еш“, вместо да бъде до кралица Елизабет II в Шотландия заедно със съпруга си принц Хари и малкия Арчи. Меган пристигна в Ню Йорк в петък с билет в първа класа за 6000 паунда, съпровождана от поне един охранител.

Феновете на Серина обаче побързаха да я обвинят, че е карък за тенисистката, като припомниха загубите на любимката си на Уимбълдън в последните 2 години – тази пролет от Симона Халеп, а предишната – от Анджелик Кербер.

"Скъпа Меган Маркъл, престани да посещаваш финалните мачове на Серина. Ти си кутсуз“, обобщи настроението на запалянковците един от тях в Туитър. Друг добави: "Меган. Херцогиньо. Толкова те обичам. Наистина. Но дали не си кутсуз? Беше на повечето й загуби?“

И докато Меган бе в Ню Йорк, кралица Елизабет II останала "уязвена и разочарована“, че принц Хари и неговото семейство са я пренебрегнали за фамилното събиране в шотландския й замък Балморал и присъствието на кралското семейство на местните "Хайленд Геймс“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай