Краят на войната е ясен! Разкриха съдбоносна дата за Украйна

Прогнозата на украински астролог

Краят на войната е ясен! Разкриха съдбоносна дата за Украйна | StandartNews.com

Украинският астролог Дмитрий Уран каза кога точно ще свърши войната в Украйна. Според него ще има няколко благоприятни аспекта, които ще се отразят на спокойствието в страната.

Експертът казва, че на 4 август 2024 г. ще има новолуние, което ще даде голяма надежда за началото на положителни промени през следващите 30 дни.

Тежък ден за Украйна. Жертви и много ранени

„Най-вероятно те ще започнат едва с пускането на нова слънчева карта на Украйна от 24 август 2024 г. С появата на новата слънчева карта курсът към прекратяване на войната също няма да стане по-ясен далеч пред себе си, дай Боже всички да доживеем това време. 

Ще кажа накратко, че над Киев, по време на новолунието на 4 август, Венера и Меркурий ще кулминират, което може ясно да показва голяма вероятност от промяна във вектора на вниманието на Киев от преговори и мир, а Меркурий е първият обнадеждаващ аспект в картите на новолунието за дълго време на война ”, отбеляза астрологът, цитиран от UNIAN, предава БЛИЦ.

Сензация! Съпругата на Зеленски си купи звяр за 4,5 милиона евро

Астрологът обаче не е сигурен, че това ще е „заключението на останалия свят“. 

„Искам да отбележа, че когато говоря за мир или за край на войната, нямам предвид връщането на всички окупирани територии от Украйна в близко бъдеще

Ние все още нямаме сили, средства или ресурси за това “, добави Уран.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
3 Коментара
ПУТИН
преди 1 ден

ТОВА ЧЕ ТОЗИ УКРАИНЕЦ НЕ Е ВЯРНО. ТОЙ Е МОЙ, МОСКОВСКИ. А ЧЕ ЗВЯРА НА ЗЕЛЕНСКА НЕ Е НЕИН, А Е ЗВЯРА НА ...... БАБАТА НА ....... , ТАЯ ДЕТО МО РОДИ 3 ДЕЦА, Е НЕИН Е, ОТ КИТАЙ.

Откажи