Ким Чен Ун с нова любовница

Нова елегантна жена се появява напоследък публично като довереница на севернокорейския лидер Ким Чен Ун

Ким Чен Ун с нова любовница | StandartNews.com

Нова елегантна жена се появява напоследък публично като довереница на севернокорейския лидер Ким Чен Ун, съобщи в. "Таймс".

Хьон Сон Уол е соло певица на женския ансамбъл "Моранбон", за която навремето се говорело, че е любовница на вожда на КНДР. Тя е била до Ким на посещение във фабрика и на откриването на гимнастически игри миналата седмица, уточнява изданието, цитирано от "24 часа".

42-годишната Хьон, чийто най-популярен хит възпява работничка в текстилна фабрика, е член на ЦК на Корейската трудова партия. Тя придружи Ким при посещението му в Китай през януари и сега заема ръководна позиция в пропагандния апарат на партията.

"Таймс" подчертава, че появата на певицата като политическо лице е много странна поради съобщенията, че тя е била екзекутирана заради участието си в порнографски филм.

По-рано тази година южнокорейският вестник "Чосон илбо" писа, че Хьон и други музикантки в "Моранбон" са били разстреляни по заповед на лидера, защото правели порнофилм. Миналия вторник обаче певицата била назначена за зам.-директор на отдела на компартията за пропаганда и агитация, пише "Сън", позовавайки се на официални източници в Пхенян.

Смята се, че Хьон Сон Уол се познава със 7 години по-младия от нея Ким Чен Ун още от юношеските му години. Съобщенията, че тя е ликвидирана, не предизвикаха голяма изненада, защото Ким вече се е отървавал от свои близки.

Други британски вестници съобщават, че по заповед на Ким Чен Ун е била извършена зловеща екзекуция. Севернокорейски генерал, обвинен в заговор за преврат, бил хвърлен в басейн с пирани, като преди това по тялото и крайниците му били нанесени рани с нож. Ким има огромен аквариум със стотици пирани, внесени от Бразилия, в една от резиденциите си. Те имат изключително остри зъби, с които са способни да разкъсат човек за минути.

Смята се, че е заимствал идеята от филма за Джеймс Бонд от 1977 г. "Шпионинът, който ме обичаше", в който злодеят Карл Стромберг убива своите опоненти, като ги хвърля в аквариум, пълен с акули.

В същото време севернокорейската информационна агенция КЦТА призова днес Съединените щати да се откажат от враждебната си политика към Пхенян, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

В противен случай, изтъкна КЦТА, споразуменията от миналогодишната историческа среща в Сингапур могат да станат само обикновени листове хартия.

Изявлението на севернокорейската информационна агенция е отражение на задънената улица, в която влезе преговорният процес между Пхенян и Вашингтон след втората среща на американския президент Доналд Тръмп и севернокорейския лидер Ким Чен-ун през февруари във виетнамската столица Ханой.

В Ханой американските искания за денуклеаризация на Северна Корея се сблъскаха със севернокорейските искания за значително облекчаване на санкционния режим срещу Пхенян.

"Арогантната и едностранна американска политика никога няма да сработи с КНДР, която цени суверенитета си", заяви КЦТА.

Според информационната агенция има опасност съвместната декларация на Тръмп и Ким от 12 юни миналата година, с която те поеха ангажимент да работят за нови отношения между двете страни, да се превърне в обикновен лист хартия, тъй като Съединените щати не я прилагат.

Южнокорейският президент Мун Дже-ин изрази вчера мнението си, че преговорите между Северна и Южна Корея, както и между Северна Корея и Съединените щати скоро ще продължат.

Мун Дже-ин каза по време на официално посещение във Финландия, че вървят преговори за трета среща между Северна Корея и Съединените щати, "така че не мисля, че това е ситуация, в която има нужда от намесата на трета страна.

Американският президент Доналд Тръмп каза миналата седмица, че няма търпение да се срещне с Ким в подходящ момент.

Тръмп и държавният секретар на Съединените щати Майк Помпейо ще участват в срещата на Г-20 в Япония по-късно този месец, а след това ще се срещнат с Мун Дже-ин, за да координират усилията си за окончателна и напълно верифицирана денуклеаризация на Северна Корея, заяви вчера говорителката на Държавния департамент Морган Ортагюс.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай