Голям обрат със случая с Матю Пери! Има задържан

Продължава разследването

Голям обрат със случая с Матю Пери! Има задържан | StandartNews.com

Най-малко един човек е арестуван във връзка със смъртта на актьора от сериала "Приятели", Матю Пери, който почина миналата година след прием на кетамин, според американски медии, цитирани от АФП и БТА. Ен Би Си цитира представители на правоприлагащите органи, според които е извършен един арест, докато американският сайт за знаменитости Ти Ем Зет споменава "няколко" ареста, включително на лекар.

Калифорнийската полиция арестува човек, за когото се смята, че има връзка със смъртта на Пери, причинена от свръхдоза. Припомняме, че обичаният актьор от сериала "Приятели" бе намерен мъртъв в басейна на своя дом в Лос Анджелис през октомври 2023 година.

След трагедията, съдебният лекар определи, че смъртта му е причинена от острите ефекти на кетамина - успокоително лекарство, което може да се използва както като наркотик, така и за лечение на депресия.

По данни на американските власти, цитирани от SkyNews, днес е бил арестуван човек в Южна Калифорния.

Пери е преминавал през терапия, включваща кетамин, за да се пребори с депресията и тревожността, но последната му сесия е била повече от седмица преди смъртта му, сочи аутопсията, извършена през декември.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай