Гадателка предсказала смъртта на иранския президент. Предрича нова опасност

Какво ни чака

Гадателка предсказала смъртта на иранския президент. Предрича нова опасност | StandartNews.com

Ливанската пророчица Лейла Абдулатиф предупреди за самолетна катастрофа с участието на международна обществена фигура по-рано тази година.

Гадателката разказа за редица събития, някои от които се сбъднаха, като едно от тях е инцидентът с иранския самолет. Подробности са дадени в публикация на изданието SBISIALI.

Миналия ноември Абдулатиф прогнозира, че високопоставен служител може да загине при самолетна катастрофа през първата половина на 2024 г. Трагедията, според предсказателя, ще засегне целия свят. Тя говори за това в ефира на ливанския телевизионен канал Al Jadid, пише glasnews.bg.

Абдулатиф предвиди, че атаката ще бъде насочена срещу важен човек и че никой няма да оцелее след бедствието.

Гадателката не назова конкретно името на президента Раиси, но в думите й имаше много препратки към инцидента с президентския хеликоптер.

Експерти смятат, че известната ливанска гадателка е говорила в края на миналата година за инцидента с хеликоптера на Раиси от 19 май.

Лейла Абдулатиф е много известна в арабския свят. Тя нееднократно и доста точно е предсказвала земетресенията в Турция и Мароко. Пророчицата предвиди и размириците в Еквадор дълго преди тяхното начало. Предсказа и ударите на западната коалиция по Йемен.

Едно от най-мрачните предсказания на Лейла обаче ни кара да настръхнем: тя е сигурна, че светът скоро ще бъде ударен от нова глобална епидемия, по-страшна от ковида. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай