Ето ги победителите на наградите на MTV

Гигантски надувам задник на сцената, горещи ласки между Шон Мендес и Камила Кабейо и куп звезди нажежиха емоциите на зрелищната церемония

Ето ги победителите на наградите на MTV | StandartNews.com

Тазгодишните видео награди на MTV се проведоха в Prudential Center в Ню Джърси. Зрелищно шоу, куп звезди, много блясък и качествена музика - така може да се обобщи церемония по раздаването на музикалните награди.

Звездният спектакъл беше белязан от гигантския надуваем задник на певицата Lizzo, уникалното шоу на Джонъс Брадърс, и топлите чувства, който Камила Кабейо и Шон Мендес демонстрираха по време на изпълнението на мегахита на това лято Сеньорита. Ласките им под погледите на хиляди в залата още повече засилиха спекулациите за връзка между звездите. Миси Елиът пък бе голямата звезда на шоуто.

Церемонията започна с изпълнението на Карди Би, която взе приза за най-добър Хип хоп изпълнител. Със статуетки си тръгнаха Джонъс Брадърс и изгряващата звезда Lil Nas Х. Награди имаше и за Ариана Гранде, тя прибра статуетката и за изпълнител на годината. Шон Мендес и Камила Кабейо прибраха пък приза за най-добър дует. Песен на годината стана колаборацията на Били Рей Сайръс и Lil Nas Х Old town road.

Големият победител на вечерта се оказа Тейлър Суифт, която прибра множество награди, включително и за най-добро видео към песента You Need to Calm Down.

Миси Елиът пък бе удостоена с приз за Video Vanguard за своя принос към музиката в продължение на няколко десетилетия.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай