Джей Ди Ванс изобличи демократите. Смазваща реч

Те открито се противопоставят на семейните ценности, обяви кандидатът за вицепрезидент

Джей Ди Ванс изобличи демократите. Смазваща реч | StandartNews.com

Кандидатът за вицепрезидент на САЩ от Републиканската партия Джеймс Дейвид Ванс смаза демократите. Джей Ди Ванс обяви, че Демократическата партия на САЩ открито се е противопоставила на семейните ценности и раждането на деца.

"Факт е, че Демократическата партия открито се противопоставя на семейните ценности и прилага съответните политики", каза той по Fox News. 

Сенаторът отвърна на демократите за последната им атака срещу наскоро възобновената му шега за "бездетните жени-котки", управляващи страната, като ги обвини, че са извадили забележката от контекста. 

Ванс отбеляза също, че демократите "насърчават младите семейства да нямат деца поради опасения относно изменението на климата" и наричат ​​родителите "егоисти". 

Политикът цитира като пример видео с кандидата за президент на САЩ от Демократическата партия Камала Харис, където тя, според него, заявява, че "да имаш деца е лоша идея" заради "проблеми, свързани с изменението на климата".

"Ако погледнете за какво са най-загрижени американските хора, това не е извадена от контекста шега, която направих преди три години. Това е фактът, че Камала Харис, граничният цар, отвори американската южна граница. Това е фактът, че Демократическата партия стана изрично антисемейна в някои от техните политики", подчерта Джей Ди Ванс.

"Всъщност току-що чухте Камала Харис в излязъл наскоро клип да говори за това, че е било лоша идея да имаме деца заради безпокойството от изменението на климата. Все още смятам, че трябва да бъдем про-семейни, най-общо казано като партия", категоричен бе той.

Президентските избори в САЩ ще се проведат на 5 ноември. Предполагаше се, че Демократическата партия ще бъде представлявана от настоящия американски лидер Джо Байдън, но след катастрофалното му представяне на дебата през юни с републиканеца Тръмп, призивите сред демократите започнаха да стават все по-шумни Байдън да се откаже от битката. На 21 юли той реши да се оттегли от надпреварата и подкрепи номинацията на Харис за най-високия пост в правителството на САЩ. Републиканската партия на САЩ ще бъде представена на изборите от досегашния американски лидер Доналд Тръмп, коментира темата ТАСС. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай