Дясната ръка на Ердоган призова за отговорно отношение към мира

Алтун изказа съболезнования за мъчениците и пожела бързо възстановяване на ранените

Дясната ръка на Ердоган призова за отговорно отношение към мира | StandartNews.com

В писмено изявление ръководителят на комуникациите на президентството на Турция Фахреттин Алтун изказа съболезнования за мъчениците и незабавното възстановяване на ранените при терористичната атака в кампуса на турската аерокосмическа индустрия (TAI) в Кахраманказан, Анкара.

 „Нашата борба ще продължи вътре и извън нашите граници, докато терористичната заплаха срещу страната ни приключи”, каза той.

Ръководителят на комуникациите Алтун заяви, че съответните институции извършват необходимите разследвания и усилия с щателно внимание след отвратителната атака, отбелязвайки:

“Бихме искали да повторим, че социалните медийни платформи никога не трябва да позволяват съдържание, което служи като основа за терористична пропаганда. Изключително важно е тези платформи да възприемат по-отговорно отношение към гарантирането на мира и сигурността на обществото. По същия начин, като внимателно докладват за тероризма и остават като са наясно с терористичната пропаганда, медиите трябва да гарантират, че това чувство за отговорност ще играе критична роля за предотвратяване на разпространението на тероризма официални източници, както е обичайно в сравнимите процеси, докато не изкореним терористичната заплаха за нашата страна, нашата борба ще продължи неотслабваща както вътре, така и извън нашите граници”.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай