Братът на Байдън с изумителни твърдения за състоянието му

Той каза на друга телевизионна станция, че е щастлив от пенсионирането на Джо по лични причини

Братът на Байдън с изумителни твърдения за състоянието му | StandartNews.com

Източник: Инстаграм/Джо Байдън

71-годишният Франк Байдън, братът на президента, разговаря с американските медии в историческата неделна вечер след политическия трус, приписвайки оттеглянето на общото лошо състояние на президента, позовавайки се на здравословни причини - точно това, което президентът не иска да каже.

„По мое скромно мнение“, каза Франк Байдън, оттеглянето „има общо с общото му здраве и жизненост. Нищо когнитивно.

Но той е горд човек, ядосва го, че се тътри, когато ходи“, каза братът на президента американската телевизия ABC News.

Франк Байдън

Франк, най-малкият от четирима братя и сестри, явно е искал да направи добро на най-големия си брат Джо. Той обясни, че Джо е направил историческата стъпка от напълно безкористни мотиви:

„Джо има едно нещо в ума си над всичко друго. Не е той, не егото му, не амбицията му. Той наистина е достигнал точка, в която единственото нещо, което има значение за него е здравето на тази нация“, казва Франк.

Според брат му е било ужасно за семейството да види, че „кучетата са пуснати върху него“, визирайки дългогодишни съюзници, които наскоро се отвърнаха от Байдън и призоваха за оставката му.

Той каза на друга телевизионна станция, че е щастлив от пенсионирането на Джо по лични причини: „Егоистично ще си го върна и ще мога да се насладя на времето, което ми остава с него“, каза той пред CBS.

Източник, близък до Джо Байдън, опроверга това, като каза пред ABC News: „Франк Байдън страда от алкохолизъм и не е говорил с брат си от седмици“. И продължи: „Това, което той казва, е абсолютно невярно“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай