Блогър записа на айфона си звуци от Ада

Искал да провери неговата издръжливост.

Блогър записа на айфона си звуци от Ада | StandartNews.com

Блогър тествал своя iPhone като искал да провери неговата издръжливост. За да направи това, той нарочно хвърлил телефона си с активирана функция за запис на видео в геотермален източник. След като проверил получения запис, блогърът бил шокиран от чутото, съобщават световните издания.

Блогърът публикувал видеоклипа още в средата на пролетта тази година, но едва сега той е започнал да се появява в сайтове, които изучават паранормалните явления.

Видеото е записано от блогъра в Youtube TechRax, който тества различни модели телефони за сила и издръжливост в ситуации, които са доста необичайни за тях.

В даденото видео е тестван iPhone 11 Pro. Той е решил да го хвърли в „Котела на Дявола“. Това е много дълбок пролом, разположен в щата Невада. В него се помещава геотермален извор, изпълнен с гореща вода.

Дълбочината на дупката достига 15 метра и е почти 9 метра изпълнена с вряла вода – температурата й достига 93 градуса по Целзий.

Блогърът е включи функцията за запис на видео, прикрепил е телефона към дрон и го пъхнал в дупката два пъти. Телефонът IPhone 11 Pro е престоял в „Котела на Дявола“ за около минута.

По време на първия престой не се записват странни звуци. Втория път блогърът хвърлил телефона от по-голяма височина. След потапянето във водата телефонът изведнъж започнал да записва зловещи „писъци“, които много приличат на човешки.

В писъците блогърът дори чул нещо на английски. На мъжа му се струвало, че това са вопли за помощ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай