Български туристи изпищяха. Невиждан ужас в Гърция

Тя призовава туристите да бъдат предпазливи

Български туристи изпищяха. Невиждан ужас в Гърция | StandartNews.com

Българка сподели за грозното посегателство, от което семейството ѝ било потърпевшо по време на почивка в Гърция. 

Росица С. алармира, че колата ѝ била разбита на платен паркинг край плаж, намиращ се в Калитеа. Тя споделя, че било потрошено задното стъкло на машината, като били откраднати много вещи, които били вътре, пише Glasnews.bg.

Задигнати били сакове и раници, в която били документите и други ценности. Тя използва социалната мрежа Facebook, за да предупреди останалите българи, избрали да почиват в южната ни съседка за тази опасност.

"Минавам да предупредя да внимавате какво оставяте в колата си по паркингите до плажовете и какво се вижда вътре в колата", пише тя.

"Въпреки че сме чужденци, които трябва да минат граница и с 2 детски столчета, въобще не им дреме как ще се приберем с липсващ заден прозорец и 2 деца", допълва Росица.

Тя призовава туристите да бъдат предпазливи.

Преди дни друга дама алармира, че престъпна група, която се състои от българи, разбива коли и извършва кражби в любимата дестинация. Позовавайки се на полицията в Гърция, жената сподели, че случаите са зачестили и се знае кои са извършителите. Самата тя е станала жертва на българската банда.

Вижте цялата публикация на Росица С., споделена във Facebook:

"Здравейте, минавам да предупредя да внимавате какво оставяте в колата си по паркингите до плажовете и какво се вижда вътре в колата. 

Вчера, последният ни ден в Гърция-Калитеа, съответно с багажите в колата на паркинг, платен - 5 евро на 1 дядо, който седи и обикаля след теб да не изтърве таксата, естествено, никаква бележка не ни беше дадена, ни счупиха задния прозорец и са отмъкнали 3 сака и раницата ми с документи и ценности. За щастие имах и паспорт в жабката, до която не са се добрали.

Въпреки че сме чужденци, които трябва да минат граница и с 2 детски столчета, въобще не им дреме как ще се приберем с липсващ заден прозорец и 2 деца.
Весела ваканция на всички и бъдете предпазливи . П.С. Плажът в Калитеа е само пясък и доста плитък."

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай