91-годишна сензация в социалните мрежи

Хелън Уинкъл вдъхновява хората

91-годишна сензация в социалните мрежи | StandartNews.com

91-годишната  Хелън Рут ван Уинкъл от щата Кентъки благодарение на обикновен телефон с камера и достъп до интернет, тя е една от най-големите Инстаграм звезди, следвана от почти 4 млн. души.

Освен това работи с 2 козметични марки, които използват услугите ѝ на инфлуенсър, представящ продуктите им, и е лице на марката дрехи "Dimepiece LA". Нещо повече, за Хелън знаят дори и холивудските имена, които споделят, че искрено ѝ се възхищават и се забавляват с работата ѝ.

Всяка една от снимките, които споделя в акаунта си, се превръща в тотален хит сред последователите ѝ.

Тя дава чисто нов смисъл на израза "втора младост" и нагледно доказва, че възрастта е просто цифра, особено когато имаш млад дух и чувство за самоирония.

На изображенията тя често носи дрехи, които обичайно биха присъствали единствено в гардероба на тийнейджърките, също така слага тежък и ярък грим, а и неведнъж демонстрира закачливо и бунтарско поведение.

Славата я връхлита съвсем случайно. Един ден нейната 17-годишна праправнучка я вижда облечена в къси дънкови панталони над коляното и шарена тениска.

"Бабо, искам да те снимам, изглеждаш ужасно сладка днес", казва момичето, след което качва кадъра в социалната мрежа.

"Усмихвайте се повече на хората, дори и на тези по улицата. Повечето дори ще ви върнат усмивката. Ходете на църква и бъдете добри към всички, които срещате", съветва днес Хелън Уинкъл.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай