Звезди в спорта: Това беше нереален тенис!

Засипват със суперлативи Надал и Медведев за финала на US Open

Звезди в спорта: Това беше нереален тенис! | StandartNews.com

Звезди от световния спорт засипаха със суперлативи Рафа Надал и Даниил Медведев за спектакъла, който изнесоха на финала на US Open. Победителката в турнира при дамите от 2017-а Слоун Стивънс заяви: Това беше нереален тенис. Каква битка. Поздравявам Рафа Надал и Даниил Медведев, написа в Туитър американката. Според Пат Кеш, шампион от Уимбълдън 2007 Медведев заслужава много аплодисменти за фантастичното представление. "Той беше много близо до една от най-големите победи в историята, какъв боец, написа Кеш в Туитър. Настоящата звезда на Австралия при мъжете Ник Кириос публикува снимка на Медведев и написа под нея: "Моят любим играч". Сънародникът на Даниил - Карен Хачанов също определи играта на двамата финалисти на US Open като нереална.  "Ти можеш да се гордеееш с тази игра приятелю, наслаждавай се на момента", написа Хачанов за Медведев.

Олимпийският шампион в тениса от Сидни 2000 Евгений Кафелников също засипа с похвали Медведев. "Независимо от резултата, съм сигурен, че характера и майсторството на Даниил ще му позволят да играе още много финали от Големия шлем, пише Кафелников. - Придобитият опит от този финал няма да отиде на вятъра. Жалко, че не успя да победи и втори шампион от US Open". 

Снежната кралица Линдзи Вон, която изгледа наживо финала в Ню Йорк разкри, че и за нея той е бил "Невероятен". "Поздравявам Рафа Надал за поредния трофей от Големия шлем, който спечели в Ню Йорк. Свалям шапка на Даниил Медведев за играта, който се бори до края", заяви още Вон.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай