Ювентус ще търси обрат срещу Порто в Шампионската лига

MAX Sport 3 ще излъчва пряко двубоя във вторник вечер от 22:00 часа

Ювентус ще търси обрат срещу Порто в Шампионската лига | StandartNews.com

Шампионът на Италия Ювентус ще търси обрат срещу Порто във втория 1/8-финален сблъсък между двата отбора в Шампионската лига. Двубоят е във вторник вечер от 22:00 часа и ще се излъчва пряко по MAX Sport 3.

Първият мач на „Ещадио ду Драгао“ в Португалия завърши с успех 2:1 на домакините, като италианците имаха нужда от късен гол на Федерико Киеза, за да запазят по-сериозни шансове за достигане до 1/4-финалите. Миналия сезон Кристиано Роналдо и компания отпаднаха именно на този етап в най-комерсиалния турнир, след като бяха отстранени от Олимпик Лион след 2:2 и повече голове на чужд терен за французите.

Откакто се присъедини към „Старата госпожа“ през 2018 г., португалската суперзвезда не успява да постигне голямата си цел – спечелването на Шампионската лига с Ювентус. Освен отпадането от Лион миналия сезон, през 2018-2019 г. торинци бяха шокирани от Аякс на 1/4-финалите, като ново отстраняване от турнира от по-скромен във финансово отношение клуб със сигурност ще бъде счетено за огромен провал за водения от Андреа Пирло отбор.

Вторият двубой от 1/8-финалите на Шампионската лига за вечерта противопоставя Борусия Дортмунд и Севиля и ще бъде излъчван пряко по MAX Sport 2, отново от 22:00 ч. В първия двубой германците постигнаха важен успех с 3:2 като гости и ще излязат като фаворит в сблъсъка. До последно обаче вестфалци няма да знаят дали ще могат да разчитат на суперзвездата си Ерлинг Холанд, който контузи глезена си през уикенда в дербито срещу Байерн Мюнхен, загубено с 2:4.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай