Ювентус-Милан и финали на ATP в Лондон по MAX Sport

През уикенда предстоят интересни двубои и от поредния кръг в Ла Лига

Ювентус-Милан и финали на ATP в Лондон по MAX Sport | StandartNews.com

Голямото дерби на италианския футбол между Ювентус и Милан е акцентът в спортната програма на MAX Sport този уикенд. Издание №230 на битката между „Старата госпожа” и „росонерите” е в неделя от 21:45 часа и ще се излъчи пряко по MAX Sport 3.

Юве и Милан влизат от съвсем различни позиции в дербито. Домакините от Торино са в челото на класирането в Серия А, докато клубът от Милано е в средата на таблицата с едва 13 точки от 11 мача. Милан е в серия от 8 поредни загуби от Ювентус, а последният им успех е от октомври 2016 г. От 2013 г. насам доминацията на „Старата госпожа” доминира категорично в дербито. Двата тима са изиграли 19 официални мача помежду си, като тимът от Торино имат 17 победи, 1 загуба и 1 равен мач.

През уикенда предстоят интересни двубои и от поредния кръг в Ла Лига. Лидерите във временното класиране – Барселона и Реал Мадрид, които делят първото място с по 22 точки след 11 изиграни мача, имат наглед лесни задачи. В събота от 19:30 часа „Белия балет” гостува на Ейбар, а от 22:00 часа Барселона е домакин на неубедителния тим на Селта. Двата двубоя може да се проследят пряко по MAX Sport 4.

От тази неделя феновете на тениса ще имат възможност да проследят пряко и битките от заключителния турнир за годината – Nitto ATP Finals. Осемте най-добри състезатели за 2019 г. ще се включат в директни битки за трофея в лондонската зала O2 Арена, който през 2017 г. беше спечелен от Григор Димитров.

Световният №1 Рафаел Надал и младите звезди Данийл Медведев, Александър Зверев и Стефанос Циципас попаднаха в група „Андре Агаси” на надпреварата, докато в група „Бьорн Борг” място намериха двамата големи Новак Джокович и Роджър Федерер, както и Доминик Тийм и Матео Беретини. Турнирът Nitto ATP Finals ще се излъчва пряко от 10 ноември до 17 ноември по MAX Sport 1.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай