Йънг Бойс излъга ЦСКА в гъстата мъгла

Червените само с един точен изстрел във вратата

Йънг Бойс излъга ЦСКА в гъстата мъгла | StandartNews.com

ЦСКА загуби отново от Йънг Бойс, този път с 0:1 в гъстата мъгла в София. Червените отново са без вкаран гол в групата си в Лига Европа и само с точка от изиграни четири мача.

През първия четвърт час играта бе равностойна. Швейцарците атакуваха малко по-опасно, но без да отправят удари, които да затруднят Бусато.

Постепенно швейцарците наложиха натиск, контролираха топката много по-дълго от нашия тим и стигнаха до гол в 34-ата минута. Тогава Нсаме бе изведен отдясно в наказателното поле, стреля от изключително малък ъгъл, но пласирането на Бусато не бе добро и допусна леко попадение за 1:0.

Второто полувреме започна с шут на футболист от Йънг Бойс, но Бусато без проблем улови. В 47-ата минута пред Нгамело се откри добра възможност за изстрел от 7-8 метра след атака отдясно, нападателят шутира, а Бусато отново спаси.

В 64-ата минута Белтраме стреля от фаул, отсъден за нарушение срещу Соу, но Балмос спаси. В ответната атака Гарсия центрира по земя към Аебишер, който шутира опасно с едно докосване, но покрай десния страничен стълб.

Над София падна гъста мъгла, която допълнително затруднява играчите на двата тима.

В крайна сметка червените имаха само един точен удар къв вратата на швейцарците и върлеки желанието си, не се спасиха от загубата.

Тимът на ЦСКА остава последен в класирането в момента с една спечелена точка.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай