Спират продажбата на билети за България-Унгария

Забраната важи и за мача с Естония при младежите

Спират продажбата на билети за България-Унгария | StandartNews.com

Временно се преустановява продажбата на билети за мача на националния отбор срещу Унгария, както и за мача на младежкия тим срещу Естония. Ето какво публикуваха на сайта на Българския футболен съюз:

Във връзка с обявените със заповед № РД-01-117/08.03.2020 г. на министъра на здравеопазването рестрикции за посещението на спортни мероприятия на територията на Република България и в следствие на мерките за ограничаване разпространението на вируса COVID-19, Българският футболен съюз временно преустановява продажбата на билети за предстоящия полуфинален плейоф за ЕВРО 2020 срещу Унгария на 26 март и европейската квалификация на младежкия национален отбор срещу Естония на 29 март. 

Българският футболен съюз поддържа постоянен контакт с държавните органи, Националния оперативен щаб и УЕФА и има готовност да реагира своевременно при промяна на ситуацията и евентуална отмяна на ограниченията. В случай на финално решение двубоите да се играят при закрити врата, всички привърженици, закупили билети, ще бъдат информирани за начините, по които ще могат да получат парите си обратно.

Поради форсмажорната обстановка се отлага и акредитационната процедура за представителите на медиите, желаещи да отразят двубоите на България "А" и България U-21.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай