Време е за шоу! Роналдо излиза на Евро 2024

Това е щестото му европейско първенство

Време е за шоу! Роналдо излиза на Евро 2024 | StandartNews.com

Ден №5 на Евро 2024 ще ни срещне с последните четири отбора на турнира, които не сме видяли още на терена. Десет мача вече минаха, а след двата тази вечер, ще е завършен първият кръг от груповата фаза и всеки тим ще е изиграл по една среща.

Днес е време за група F, в която от 19:00 часа започва двубоят на Турция и Грузия в Дортмунд. Предаването е на Диема и Диема спорт 3.

Турците отдавна чакат силно представяне на своите на голям форум, след като видяха трето място в света през 2002 г. и трето в Европа от 2008-ма.

След това обаче тимът с полумесеца се проваля редовно - не е бил на Мондиал вече 22 години, именно от геройствата в Корея и Япония, а на европейските първенства записа две отпадания в групата без особена следа.

Насреща е Грузия - отбор, който за първи път в своята история ще играе на голям футболен форум.

Пълният дебютант обаче се кани да изненада много хора, а и това не е невъзможно.

В 22:00 часа е време за шоу.

Кристиано Роналдо. Той се очаква да е титуляр за Португалия срещу Чехия в Лайпциг (БНТ 1 и БНТ 3). Това е последният мач от първото "завъртане" в груповата фаза и втори в група F.

Кристиано влиза в шестото си европейско първенство - рекорд. Ще изиграе днес мач №26 (отдавна е рекордьор) на турнирите на континента.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай