Кобрата, Раданова и Янков дариха на ВМА

Кобрата, Радо Янков, Евгения Раданова и още дузина известни атлети се включиха в кампанията

Кобрата, Раданова и Янков дариха на ВМА | StandartNews.com

Националната военна спортна федерация предостави дарение от 200 броя маски с висока степен на защита на лекарите от Военномедицинската академия.

Със закупените лични предпазни средства военните спортисти подкрепят екипа на лечебното заведение в борбата за ограничаване и преодоляване последиците от разпространението и заразата с Covid-19.

Като организация, ангажирана с развитието и насърчаването на физическото възпитание и спорта в Министерството на отбраната, структурите на пряко подчинение на министъра на отбраната и Българската армия и създаваща условия за повишаване на физическата подготовка на военнослужещите и цивилните служители, НВСФ изразява своята съпричастност и благодарност към медиците от ВМА за полаганите ежедневни грижи за здравето на своите пациенти.

В редиците на Българската армия, в центъра за елитен спорт служители са и спортистите Кубрат Пулев, Ивайло Иванов, Даниел Асенов, Станимира Петрова, Красимир Анев, Владимир Илиев, Станимир Беломъжев, Антония Григорова, Владимир Далаклиев, Калоян Бинев, Радослав Янков, Йордан Йовчев, Евгения Раданова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай