Четвъртък,

Вълчев: Сираков не трябва да прави чистка

От: Пламен Вълков -
A
A
A

Легендарният нападател на Левски Михаил Вълчев е останал доволен от края на драмата с акциите на клуба. Мажоритарният пакет вече е притежание на Наско Сираков, а според Вълчев първата голяма цел пред голмайстор №1 на "сините" ще бъде да намери средства за съществуването на столичния гранд.

"Сираков е емблематична фигура. Дали съм доволен - сега не мога да кажа - бъдещето ще покаже дали е било за добре, че той взима акциите. Би трябвало да си е направил сметка какво да прави, защото не се случва често главният акционер да няма милиони. Доколкото знам, Сираков няма милиони и не може да издържа клуба. Задълженията са доста и ще бъде важно кой ще стои зад Сираков", разкрива той.

"Първото, което трябва да направи, е да намери пари. Иначе мисля, че ще се занимава и със спортно-техническата част - не вярвам, когато той е шеф, да има друг спортен директор. Затова мисля, че Сираков ще бъде близко до отбора. Ако говорим за работа с футболистите, първото нещо, което трябва да направи е да ги сплоти. Ако го направи, нещата ще потръгнат, защото в Левски има футболисти с качества. Сега не е времето за чистки и не вярвам Сираков да почне с нея веднага", продължава Вълчев.

Кога Сираков взе акциите на "Левски" 

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички