ВИДЕО: Българин наказа Тотнъм, Дефоу влезе в историята

ВИДЕО: Българин наказа Тотнъм, Дефоу влезе в историята  | StandartNews.com

Лондон. Българският нападател Исмаил Иса вкара за Шериф Тираспол срещу Тотнъм в двубоя от Лига Европа снощи. Все пак "шпорите" спечелиха на "Уайт Харт Лейн" с 2:1 и се класираха за директните елиминации на надпреварата.

За лондончани пък Джърмейн Дефоу вкара едно от попаденията, като по този начин записа името си в клубната история на Тотнъм. Той се превърна в най-резултатния нападател на домакините в европейските клубни турнири.

В Лондон Иса имаше възможност да вкара още през първото полувреме, но ударът му бе отбит от Йонес Кабул, а топката се удари в левия страничен стълб.

Тотнъм поведе в резултата в 60-ата минута, когато се разписа Ерик Ламела. Седем минути по-късно Дефоу вкара от дузпа за 2:0.

Иса се разписа 72-ата минута, след като Брад Фридъл първоначално спаси удара на българина, но при добавката бившият футболист на "Левски" вкара от малък ъгъл.

В другия мач от групата Анжи Махачкала победи като гост Тромсьо с 1:0. 

Лидер в потока е Тотнъм с пълен актив от 12 точки от четири мача. Втори е Анжи с пет точки, следван от Шериф и Тромсьо, които имат по две точки. 



 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай